Nyhed: Ammeindlæg by BabyDan

Slut med mælkepletter på tøjet

Kender du det? Mellem amningerne kommer der af og til mørke skjolder af mælk på dit tøj.

Med vores nye ammeindlæg slipper du for mælkepletterne på tøjet. De er ultra absorberende, super tynde og behagelige mod huden.

Du kan få dem i sort og hvid, så du har til både dine lyse og dine mørke BH’er.

 

Se hvor meget et ammeindlæg kan suge

Som du kan se i videoen, har vi testet med 2 dl vand, og det kan de sagtens klare.

I videoen kan du også se, hvordan ammeindlæggets absorberende kerne suger, så stoffet ind mod din hud bliver tørt.

Se ammeindlæggene

Gør pauserne mellem amninger mere behagelig for mor

Det skal være let og behageligt at amme. Derfor har vi udviklet vores helt egne ammeindlæg, som gør pauserne mellem amningerne nemmere for mor.

Ammeindlæggene har en ultra absorberende kerne, som lynhurtigt indkapsler mælken og sørger for, at mælken ikke ender på tøjet. De føles tørre og ikke våde imod huden.

På den måde holder de din hud tør, og de er bløde og åndbare, så de føles skånsomme mod din hud. Det er især vigtigt, hvis du døjer med brystbetændelse.

Ammeindlæggene er meget tynde, så de er næsten helt usynlige under selv tætsiddende tøj. De krøller heller ikke, så de er nemme og rare at bruge.

Du kan vælge mellem hvide og sorte ammeindlæg. Så har du til både dine lyse og dine mørke BH’er. Der er 24 ammeindlæg i hver kasse.

5 beskyttelseslag – 1 bekymring mindre

Ammeindlæggene er så absorberende, fordi de er opbygget af fem beskyttelseslag.

Det første lag er en blød flade dækket af sekskantede små figurer. Det er det mønster, du kan se i videoen øverst på siden, når ammeindlægget har suget væsken.

Den ekstra absorberende kerne ligger mellem to lag silkepapir, der tilsammen skaber ammeindlæggets enormt høje sugeevne.

Det lag, som ligger ind mod din hud, er lavet af en åndbar Polyethylen-film. Det sikrer, at din hud kan ånde, og at din hud ikke bliver fugtig.

Se ammeindlæggene

keyboard_arrow_up