Nyhed: Potte med skyllelyd

Er pottetræning en udfordring for dit barn? Leg bleen af med vores nye potte, der gør skiftet fra ble til toilet nemmere og sjovere. Det er nemlig et toilet i børnehøjde, så det bliver sjovt og trygt for dit barn at lære at bruge toilettet.

Er pottetræning en udfordring for dit barn? Leg bleen af med vores nye potte, der gør skiftet fra ble til toilet nemmere og sjovere. Det er nemlig et toilet i børnehøjde, så det bliver sjovt og trygt for dit barn at lære at bruge toilettet.

 

Gør pottetræning sjov og sikker

Pottetræning skal være sjov, så dit barn har lyst til at smide bleen. Med vores nye potte kan du gøre pottetræningen let som en leg.

Potten både ligner og lyder som et rigtigt voksentoilet med skyllelyd og plads til papir på bagsiden. Potten har også et toiletbræt, som barnet kan slå op og ned.

Det giver barnet en fornemmelse af at gå på et voksentoilet lige som mor og far. På den måde bliver pottetræning både sjov og lærerigt. Pottens separate skål gør den nem for dig at tømme og rengøre efter brug. Derfor er potten meget hygiejnisk og rengøringsvenlig.

Pottens skridsikre bund giver barnet en sikker oplevelse, fordi potten ikke kan glide væk under barnet. Husk at købe to AAA+ batterier, for de følger nemlig ikke med.

Se potten her

”Med det lille toilet med potte fra BabyDan, har pottetræningen med vores datter været en hel del lettere. Gry har synes, at det er sejt at være på potte, fordi det ligner de voksnes toilet og har fornemmelsen af at kunne skylle ud ligesom det rigtige.

Det har betydet, at det har været en leg at øve pottetræningen med Gry. Ligeledes har skridtet til det store toilet været en nem overgang og noget der er sket hurtigt, da Gry på forhånd har haft nemt ved at relatere dette til potten, og har haft fuld bevidsthed om, hvordan det rigtige toilet skal bruges”

- Julie Bindzus Gammelholm, mor til Gry

 

Toilettet i børnehøjde

Med potten får du et toilet i børnehøjde, så dit barn bliver tryg ved et toilet, inden han eller hun er klar til det store og rigtige toilet.

Mange børn er nemlig utrygge ved voksentoilettet, fordi det virker stort for et barn. De er tit bange for at falde ned i toilettet, og det er med god grund – for et voksentoilet er alt for stort til de helt små.

Men når toilettet kommer ned i størrelsen, så det passer til barnet, forsvinder usikkerheden og gør barnet tryg.

Det er helt afgørende for pottetræningen, at barnet er tryg ved situationen, for jo mere tryg han eller hun er, jo nemmere og hurtigere forløber pottetræningen og vejen til voksentoilettet.

Toilettets mange funktioner gør det også sjovt for barnet at bruge. Når barnet har det sjovt, og pottetræningen føles som en leg, lærer dit barn hurtigt at blive tryg ved og super god til pottetræning. Børn lærer nemlig bedst igennem leg, og det er det, som er pottens formål.

Få succes med pottetræning

Tryghed er nøgleordet, når du vil have succes med pottetræningen. Potte med lyd by BabyDan gør pottetræningen til en succes, fordi det er et toilet i børnestørrelse, og det øger sikkerheden og trygheden ved pottetræning.

Det er meget vigtigt, at pottetræningen bliver en god og tryg oplevelse for dit barn. Det kan du blandt andet sørge for med potten, som ikke virker skræmmende for barnet. Den er tværtimod nærmest som et stykke legetøj for barnet.

Potten kan være en super god hjælp til at gøre pottetræningen nemmere, sjovere og mere tryg for barnet. Det er meget forskelligt, hvor lang tid pottetræning tager, for det er vidt forskelligt, hvor hurtigt børn bliver trygge ved pottetræning.

Nogle børn synes, at det er spændende, mens andre synes, at det er ubehageligt. Derfor er det meget vigtigt, at du er tålmodig og respekterer dit barns grænser. Men vi håber, at potten kan være med til at gøre pottetræningen til en god oplevelse for både dig og dit barn.

keyboard_arrow_up