Nyhed:
Sikkerhedsprodukter i Cradle to Cradle emballage

Tag godt imod vores helt nye serie af sikkerhedslåse og andre små sikkerhedsprodukter, som er udviklet med fokus på bæredygtighed og sikkerhed.

Vores små nyheder er nemlig pakket i 100% bionedbrydelige æsker, så du efterlader ingen skadelige kemikalier eller andre uønskede stoffer i vores jord, når du smider æsken ud. På den måde kan du passe godt på både din lille guldklump og vores dejlige Jordklode.

Sikkert, grønt og brugervenligt

For os hænger godt design sammen med ansvarlighed for både miljø og mennesker. Vi har kigget på muligheden for at gøre brug af fornybare ressourcer både i produkt og indpakning. Med udgangspunkt i bæredygtighed har vi udviklet en produktserie bestående af foreløbig fire produkter.

Det ene produkt, BabyDan hjørnebeskytter, er netop blevet lanceret som det første sikkerhedsprodukt fremstillet af biobaseret og genanvendeligt materiale. Produktet er 100% biobaseret og det reducerer i den grad brugen af fossile brændstoffer og udledningen af drivhusgasser.

Tag mig straks til nyhederne

Sikkerhed skal være sundt

Hos BabyDan tager vi sikkerhed meget alvorligt – og især når det gælder børns sundhed. Vi arbejder konstant på at reducere kemi i vores produkter og undgå, at vi udleder farlige stoffer under produktionen af produkterne.

Vores produkter er så vidt muligt fødevaregodkendte og der anvendes ingen skadelige kemikalier. Det betyder, at dit barn sagtens kan sutte på og bide i produkterne uden at få nogen former for sundhedsskadelige stoffer ind i kroppen.

Vi ved, at børn slikker på og bider i det meste for at lære og udvikle sig. Derfor er det meget vigtigt for os i BabyDan, at børn kan gennemgå den udviklingsfase uden at du som forældre skal være bange for barnets sundhed og sikkerhed. For at undgå hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer er alle sikkerhedsprodukter testet og godkendt fri for bisphanol A, ftalater og PVC.

 

Pakket i verdens mest miljøvenlige æsker

BabyDans små sikkerhedsprodukter er pakket i Cradle to Cradle Certificerede æsker, som er 100% bionedbrydelige og 100% genanvendelige.

I normale tryksager består op til 25% af emballagen af lim, farver og lignende, som ikke kan genbruges. Det står i klar kontrast til vores Cradle to Cradle Certificerede æsker, som overholder de strengeste krav til både produkt og processer.

Faktisk vil æsken, hvis du sætter den i jord, blive opløst inden for 7-8 uger. Også installationsvejledningerne er trykt på Cradle to Cradle certificeret papir og er, ligesom æskerne, helt fri for skadelige stoffer.

Alt indgår i naturens kredsløb efter brug, intet går til spilde, alt er en ressource. Det synes vi er sikkerhed og bæredygtighed på højeste niveau.

Bliv klogere på vores arbejde med Cradle to Cradle

BabyDan Supreme – så er du godt dækket ind

De fleste førstegangsforældre (og andengangsforældre, tredjegangsforældre og så videre) er ikke opmærksomme på de mange farer, der opstår i hjemmet for deres børn.

Baseret på vores viden om de mest almindelige ulykker i private hjem, har vi sammensat vores nye startersæt BabyDan Supreme.

BabyDan Supreme er et startsæt som skal gøre en sikker start så let som muligt. BabyDan Supreme består af 8 af vores allerbedste små sikkerhedsprodukter, der er udvalgt til at give familier med små børn et all around-sæt.

Sættet inkluderer BabyDan vinduessikring - testet og godkendt, en Anti-tip sikring, der forhindrer møbler i at tippe. Multilåsen, der sikrer skuffer, døre, vaskemaskinen, mikroovnen og endda toiletter. Også BabyDans første biobaserede produkt fremstillet i Danmark er inkluderet.

Lige som de øvrige små sikkerhedsprodukter har startersættet 100% bionedbrydelig og Cradle to Cradle certificeret emballage. Alle skadelige kemikalier og tungmetaller er udelukket fra produktion af papir, pap, blæk, lim og lignende. Der er også kun brugt træ fra bæredygtige FSC-skove.

Uanset om æsken genanvendes gennem det etablerede papirindsamlingssystem eller indgår i naturens cyklus som kompost, efterlader den 0% skadeligt affald.

Lær mere om hvordan du børnesikrer dit hjem

Lad os alle skabe et sikkert hjem for de små

Sikringer til hjemmet kommer ofte næsten nederst på indkøbslisten, når der skal købes ind til den lille ny. Faktum er, at der i hjemmet sker flere ulykker, som involverer små børn, end nogen andre steder.

Og faktisk kan mange potentielle farer relativt nemt elimineres med de rette sikkerhedsting. Det er vores håb, at vi bl.a. gennem fortællinger om BabyDan sikkerhedsprodukter i nye miljøvenlige æsker kan udbrede bevidstheden om de farlige situationer der kan opstå for små børn både i deres eget hjem, hos bedsteforældre og på besøg hos andre. 

Lær mere om vores arbejde med FN's verdensmål

keyboard_arrow_up