Vidste du, at alle vores sikkerhedsgitre i træ er FSC-certificeret?

Vi tager ansvar for dit barns sikkerhed i dag og i fremtiden

Derfor laver vi kun sikkerhedgitre i træ af FSC-certificeret. Det er din garanti for, at træet kommer fra bæredygtigt skovbrug, der sikrer ordentlige forhold for alle parter i processen fra skov til gitter.

Du er med andre ord med til at sikre hensynet til plante- og dyreliv og at der ikke fældes flere træer, end skoven kan bære. Samtidig sikres det at alle de mennesker, der er involveret i skovfældningen og transport og produktion af træet, er sikret en ordentlig løn og gode arbejdsvilkår.

Vi prioriterer bæredygtige løsninger

Vi mener nemling, at det hænger uløseligt sammen med sikkerhed. Vi kan ikke sige sikkerhed uden også at sige bæredygtighed. Derfor benytter vi kun FSC-certificeret træ til vores sikkerhedsgitre i træ.

Ved at købe FSC-certificerede produkter er du med til at sikre, at verdens skove også vil bestå til de næste mange generationer.

Læs mere om FSC og deres arbejde her.

Spar 10 % på alle trægitre i denne uge

Hvert år lige op til påske gør FSC Danmark ekstra opmærksom på deres arbejde og vigtigheden af det i det, de kalder FSC-ugen.

I år er det uge 14 (4.-10. april).

For at støtte op om deres arbejde, giver vi lige nu 10 % rabat på alle trægitre - men kun i denne uge.

Brug rabatkoden:
FSCUGEN2022

Her kan du se alle vores trægitre

Som jo, alle er lavet af FSC-certificeret træ

Gitre, der blot skal sættes i spænd

Gitre, der skal skrues i væggen

Hvad vil det sige, at træet er FSC-certificeret?

FSC står for "Forest Stewardship Council", og hvis en vare er fremstillet af FSC-certificeret træ, kan du med god samvittighed købe det.

FSC-certificering er nemlig din garanti for, at træet kommer fra en FSC-skov. Her bliver der ikke fældet mere træ end det, skoven kan nå at reproducere. De personer, der arbejder i en FSC-skov, er ansat under ordentlige forhold. Det vil sige de får ordentligt sikkerhedsudstyr, løn og de er uddannede. Desuden bliver dyr og planteliv også beskyttet.

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC er den eneste globale mærkningsordning til træ, som har bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove, sociale organisationer og virksomheder verden over.

Vil du vide mere om FSC?

Så se videoen herunder eller besøg deres hjemmeside.

keyboard_arrow_up