Vi sælger ikke til private. I stedet henviser vi til vores forhandlere.

 

 

Vidste du, at alle vores sikkerhedsgitre i træ er FSC®-certificeret?

Vi tager ansvar for dit barns sikkerhed i dag og i fremtiden

Derfor laver vi kun sikkerhedgitre i træ af FSC-certificeret træ. Det er din garanti for, at træet kommer fra et mere bæredygtigt skovbrug, der sikrer ordentlige forhold for alle parter i processen fra skov til gitter.

Du er med andre ord med til at sikre hensynet til plante- og dyreliv og at der ikke fældes flere træer, end skoven kan bære. Samtidig sikres det at alle de mennesker, der er involveret i skovfældningen og transport og produktion af træet, er sikret en ordentlig løn og gode arbejdsvilkår.

Vi prioriterer bæredygtige løsninger

Vi mener nemlig, at det hænger uløseligt sammen med sikkerhed. Vi kan ikke sige sikkerhed uden også at sige bæredygtighed. Derfor benytter vi kun FSC-certificeret træ til vores sikkerhedsgitre i træ.

Ved at købe FSC-certificerede produkter er du med til at sikre, at verdens skove også vil bestå til de næste mange generationer.

Læs mere om FSC og deres arbejde her.

Her kan du se vores trægitre

Som alle er lavet af FSC-certificeret træ

Gitre, der skal skrues i væggen

Gitre, der blot skal sættes i spænd

Hvad vil det sige, at træet er FSC-certificeret?

FSC står for "Forest Stewardship Council®", og hvis en vare er fremstillet af FSC-certificeret træ, kan du med god samvittighed købe det.

FSC-certificering er nemlig din garanti for, at træet kommer fra en FSC-skov. Her bliver der ikke fældet mere træ end det, skoven kan nå at reproducere. De personer, der arbejder i en FSC-skov, er ansat under ordentlige forhold. Det vil sige de får ordentligt sikkerhedsudstyr, løn og de er uddannede. Desuden bliver dyr og planteliv også beskyttet.

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC er den eneste globale mærkningsordning til træ, som har bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove, sociale organisationer og virksomheder verden over.

Vil du vide mere om FSC?

Så se videoen herunder eller besøg deres hjemmeside.

keyboard_arrow_up