Om BabyDan

Matters of the Heart since 1947

At blive forældre er en fantastisk tid. Men det er også en tid fyldt med bekymringer om, hvordan man passer allerbedst på sin lille guldklump. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at passe på dit barn på den mest sikre og mest funktionelle måde.

Ligesom børn har vi i BabyDan en naturlig nysgerrighed – vi er nysgerrige på, hvordan vi kan skabe den mest sikre og praktiske hverdag for dig og dit barn, så du får et par bekymringer mindre og kan nyde tiden sammen med barnet. Derfor er vores egenudviklede og egenproducerede sikkerhedsgitre verdens mest sikre gitre. Og det er vi enormt stolte af.

Vi udvikler og producerer også selv små sikkerhedsprodukter til hjemmet. Derudover forhandler vi møbler, tekstiler og tilbehør til børneværelser og babyudstyr i alle afskygninger. Kort sagt: vi er en af verdens førende inden for sikkerhedsudstyr til børn i alderen 0-3 år. Og med mere end 75 år i branchen, tør vi godt kalde os selv for en af de helt store eksperter inden for børns sikkerhed.

Vi laver verdens mest sikre sikkerhedsgitre

Vi er en af verdens førende inden for sikkerhedsudstyr til børn i alderen 0-3 år. Og med mere end 75 år i branchen, tør vi godt kalde os selv for en af de helt store eksperter inden for børns sikkerhed.

Vi går den ekstra mil for børns sikkerhed

Vi hylder forældre, der beskytter deres børn og vi hylder evnen til at gå den ekstra mil for dem – det er nemlig det, vi gør bedst. Vi er først tilfredse, når vi har testet langt over sikkerhedsstandarderne og over det, der overventes fra lovens side.

Vi stopper ikke, når vores produkter har opnået sikkerhedsstandarden. Hvis kravet siger, at et sikkerhedsgitter skal kunne klare et tryk på 100, tester vi gitteret med et markant højere tryk. Det er vores DNA, for børns sikkerhed er det absolut vigtigste for os i BabyDan. Og vi bliver ved med at teste og udvikle indtil vi finder den sikreste og bedste løsning.

BabyDan Testcenter

Vi har mere end 75 års viden om børns sikkerhed

BabyDan beskæftiger lidt over 110 medarbejdere fordelt på kontorer og produktioner i Låsby, Skovlund og England. Vi synes selv, at vi har de bedste medarbejdere, som er loyale og yderst arbejdsomme.

Vi har medarbejdere, som har fejret deres 20 års, 30 års og 40 års jubilæum i BabyDan, og det taler vist for sig selv – vi ”babydannere” holder enormt meget af og brænder helt vildt for at sikre dig de bedste sikkerhedsprodukter til dit barn. Det er vores hjertesag.

Vi tager ansvar for dit barns sikkerhed i dag og i fremtiden

For os betyder børns sikkerhed mere end at beskytte dem mod buler og knubs. Vi tror på, at sikkerhed og bæredygtighed hænger uløseligt sammen og derfor går vi forrest, når det kommer til bæredygtige og sikre produkter.

Vores sikkerhedsgitre er produceret med materialer der er så sikre, at dit barn kan sutte på gitteret uden at få skadelige stoffer ind i kroppen – eller falde ned af trappen og slå sig.

Flere og flere af vores sikkerhedssmåting er biobaserede, og alle emballagerne er 100% bionedbrydelige. Det betyder, at hverken dit barn eller naturen lider, når du bruger vores skabslås eller hjørnebeskytter til at forhindre små, klemte fingre og buler i de små hoveder. Vores egenproducerede produkter indeholder ingen skadelige stoffer og sørger samtidig for, at vores børn ikke kommer til skade.

Alle vores sikkerhedsgitre i træ er FSC-certificerede, så vi sikrer, at vi kun bruger bæredygtigt træ fra bæredygtige skove. På den måde står BabyDan for bæredygtighed både direkte og indirekte. Og det synes vi er vigtigt, især når det gælder vores børn.

BabyDan & bæredygtighed

Med udgangspunkt i kerneværdierne tryghed, bæredygtighed, opfindsomhed og ansvarlighed, er BabyDan synonym med de højeste kvalitets- og sikkerhedsmæssige standarder

Torben S. Frandsen, Executive Chairman

 

Dansk design produceret i Danmark

For at BabyDan kan udvide egenproduktionen på dansk grund, blev plastvirksomheden BD Plast grundlagt i 2015 som en del af BabyDan koncernen. På den måde bliver BabyDan mere selvforsynende inden for produktion af plastdele til BabyDans sikkerhedsgitre og små sikkerhedsprodukter.

BD Plast er en plastfabrik med moderne og robotstyrede produktionsmaskiner, som producerer plastkomponenter og færdige sikkerhedsprodukter.

Det er også BD Plast, som producerer BabyDans bionedbrydelige sikkerhedslåse og hjørnebeskyttere. Ved at producere størstedelen af vores produkter selv i Danmark, kan vi i højere grad sikre, at produktionen har den højest mulige kvalitet og tager så meget hensyn til miljøet som muligt.

Om BD Plast

Prisvindende BabyDan produkter

BabyDan har vundet utallige nationale og internationale priser og awards. BabyDans sikkerhedsgitter BabyDan Gurd Me har blandt andet vundet den internationale og prestigefyldte Innovation Award til Kind + Jugend, som er verdens største messe for babyudstyr. Også BabyDans møbelserie Angel by BabyDan har vundet en Innovation Award til Kind + Jugend.

Sikkerhed til børn i hele verden

BabyDan er en international virksomhed og sælger sikkerhedsprodukter i hele verden. Vi vil nemlig hjælpe forældre i hele verden med at give deres børn en sikker og god start på livet.

Derfor bliver 90% af alt det, BabyDan producerer, solgt i udlandet. Som international virksomhed og producent er det meget vigtigt for os, at vi overholder de strengeste sikkerhedsstandarder og miljøcertificeringer på internationalt plan – så kan vi være sikre på, at familier i hele verden kan få glæde af vores sikkerhedsgitre, sikkerhedsprodukter og alt vores andet udstyr til børn.

BabyDans miljøcertificeringer

keyboard_arrow_up