Vores brands

Vores fire brands

Her på vores webshop finder du ikke kun produkter fra vores eget BabyDan brand, men også flere andre brands. Vi har udvalgt tre brands, fordi de alle laver noget af det mest sikre udstyr til børn i alderen 0-3 år.

Vores tre brands er BabyDan, DreamSafe og Bébé-jou. Vi har også valgt hundegitterproducenten Scandinavian Pet Design. Du kan læse meget mere om dem herunder eller se de forskellige brands’ produkter i produktkategorierne.

BabyDan

BabyDan går forrest, når det kommer til at gøre hjemmet sikkert for de små. Vi er verdens førende inden for sikkerhedsudstyr og børnesikring, fordi vi altid overholder de nyeste standarder og bruger sikre og bæredygtige materialer.

Vi sætter en ære i at ruste dig til at passe så godt på dit barn som muligt, så du som børnefamilie kan være 100% tryg ved hverdagen. Derfor kan du finde et stort udvalg af sikkerhedsgitre, børnesikringer og mange andre hjælpemidler, som gør livet med en lille guldklump meget mere sikker. Du kan se alle BabyDan produkter her

Om os

Verdens mest sikre sikkerhedsudstyr til børn

Dit barns sikkerhed er mindst lige så vigtig for os i BabyDan, som den er for dig. Vi lever og ånder for at hjælpe dig med at passe på dit barn på bedst mulig vis i hjemmet. Derfor danner vores kerneværdier tryghed, opfindsomhed og ansvarlighed rammerne for alle vores produkter.

Alle vores produkter udvikles og produceres i Danmark, så kvalitet, bæredygtighed og sikkerhed altid kan være i højsædet. Vi tester også selv vores produkter i vores udviklingsafdeling, så vi altid kan sikre os, at alle produkter lever op til de nyeste standarder.

Så når du vælger et BabyDan produkt ved du, at du altid får dansk design, som har sikkerheden i top, er lavet af de bedste materialer, og som altid er fri for PVC og andre sundhedsskadelige stoffer.

Takket være vores viden og ekspertise om sikkerhed til børn, er vi medlem af den europæiske komité, som udarbejder sikkerhedsstandarder, der gælder i hele Europa. Du kan derfor være helt tryg ved os og vores produkter.

BabyDan Testcenter

Sikkerhed betyder alt

Sikkerhed er tænkt ind i enhver detalje i alle BabyDan produkter. Vores sortiment er meget omfattende og dækker alle former for sikkerhedsudstyr til hjem med børn i alderen 0-3 år.

Du finder alt lige fra senge og vugger med madrasser og lagner til badekar og højstole. Vores DNA ligger dog i vores sikkerhedsgitre og små sikkerhedslåse og børnesikringer, som absolut er vores kerneprodukter. Det er nemlig de sikkerhedsprodukter, som vi mener, er de vigtigste for at gøre hverdagen og livet lettere for dig som forældre.

Sikkerhedsstandarder

Verdens bedste sikkerhedsgitre

Vi er verdensmestre i at lave sikkerhedsgitre, som overholder de nyeste sikkerhedsstandarder og som er lavet af de bedste materialer. Derfor kan du være tryg ved at vælge et fra vores brede udvalg af sikkerhedsgitre, som dækker ethvert behov og enhver smag.

Du kan bruge et sikkerhedsgitter overalt i hjemmet på mange forskellige måder. Uanset hvilket gitter du vælger, vil det lukke af for et område i hjemmet, som eksempelvis en dør eller en trappe. Det er enormt vigtigt, at du beskytter dit barn mod trapper, brændeovne, døre og måske nogle områder i hjemmet, som ikke er egnet til børn.

Du kan vælge mellem presmonterede sikkerhedsgitre og vægmonterede sikkerhedsgitre, så du finder lige præcis det gitter, som opfylder dine behov.

Alle sikkerhedsgitrene er lavet med en dør, som er utrolig nem at åbne og lukke for voksne. Det er nemlig vigtigt, at sikkerhedsgitteret ikke bliver et irritationsmoment, men derimod en nem og smart hjælp for hele familien i hverdagen.

De fleste sikkerhedsgitre findes i både sort og hvid, så gitteret også passer ind i hjemmets indretning. Så kan både sikkerhed og design være i top.

Alle vores sikkerhedsgitre er produceret på vores egen fabrik i Danmark, hvor vi hele tiden tester på, hvordan vi kan gøre sikkerhedsgitrene endnu mere brugervenlige, sikre og miljøvenlige.

Ligesom alle vores andre typer produkter, er alle sikkerhedsgitre PVC-fri og fri for andre sundhedsskadelige stoffer. Vi er ISO 14001 miljøcertificeret, som betyder, at vi holder vores ressourcespild, energiforbrug og miljøpåvirkning på et absolut minimum.

BabyDan & Bæredygtighed

Sikkerhedslåse og børnesikringer er guld værd

Du skal føle dig tryg i eget hjem, og du skal føle dig tryg ved, at dit barn også er det. Med sikkerhedslåse og børnesikringer fra BabyDan kan du mindske risikoen for, at dit barn kommer til skade. Så kan du få mere ro i sindet og i stedet nyde dit barn.

Vi har mange forskellige slags børnesikringer, som kan hjælpe dig med at gøre hjemmet til et trygt sted at lege. Det er vigtigt, at du gennemgår alle hjemmets rum i børnehøjde og bruger sikkerhedslåse og børnesikringer til de rigtige steder og på de rigtige måder.

Vi har alt lige fra hjørnebeskyttere og vindueslåse til skuffe/skabslåse og dørstoppere. Uanset hvilke du vælger, er de alle lette at montere og bruge for voksne.

Vi har netop lanceret en serie af vores små sikkerhedsprodukter, som er lavet af biomaterialer og pakket i bionedbrydelige æsker. Bæredygtighed er nemlig utrolig vigtig for os i BabyDan, og derfor mener vi, at børns sikkerhed og miljøvenlige produkter hænger uløseligt sammen.

Læs mere om vores bæredygtige nyheder

Scandinavian Pet Design

Hvis du har både et barn og en hund i hjemmet, kan et hundegitter være en rigtig god ide. Så kan du nemlig passe på både dit barn og familiens firbenede ven, som ikke altid forstår hinandens signaler.

Du kan også få stor glæde af et hundegitter, hvis du ikke har børn. BabyDan producerer hundegitre under navnet Scandinavian Pet Design, som er et sortiment af sikre hundegitre af høj kvalitet.

Når det kommer til din hund, er kun det bedste godt nok. Du kan vælge mellem presmonterede og vægmonterede hundegitre.

Se alle vores hundegitre

Hundegitre til alle formål

Du kan gøre dit hjem sikkert for alle familiens medlemmer med et hundegitter fra Scandinavian Pet Design, som produceres af BabyDan.

På den måde kan du adskille familiens kæledyr fra børnene eller du kan holde hunden ude af eksempelvis køkkenet eller børneværelset – eller begge dele. Et hundegitter er nemlig den bedste måde til at øge sikkerheden i hjemmet for din hund.

Du kan bruge hundegitteret til at beskytte din hund mod farer og områder i hjemmet, som den ikke må få adgang til. Gitteret er en smart og sikker løsning, fordi det er en synlig grænse for hunden, som stadig giver den mulighed for at følge med på sikker afstand.

Familiens firbenede ven vil helt sikkert nyde at kunne holde øje med, hvad dens familie laver, selvom den ikke må deltage.

Hundegitre til alle størrelser

Der er masser af muligheder med et hundegitter, fordi du kan bruge det på mange forskellige måder til mange forskellige formål. Uanset hvor og hvad du bruger et hundegitter til, er det vigtigt, at du overvejer hvor højt gitteret skal være. Du kan nemlig vælge mellem to højder.

Hvis du har en mellemstor eller stor hund, anbefaler vi, at du vælger et hundegitter med højden 105 cm. Så kan du være sikker på, at hunden ikke kan hoppe over gitteret. Hvis du har en mindre hund, kan du sagtens bruge et hundegitter med højden 70,5 cm eller 72 cm.

Hos Scandinavian Pet Design finder du mange forskellige typer hundegitre, så der er til enhver smag , behov og hunderace. Du kan vælge mellem et presmonteret hundegitter eller et vægmonteret hundegitter.

Med et presmonteret hundegitter undgår du at bore huller i væggen eller dørkarmen, når du monterer det. Det er en fordel at vælge et presmonteret gitter, hvis du gerne vil kunne forlænge det til at kunne dække et bredt område. Det er også en fordel, hvis du gerne vil kunne flytte det og tage med på ferier eller fjerne det, når der ikke er behov for det.

Find den helt rigtige hundekravlegård

I Scandinavian Pet Designs sortiment finder du de populære Flex hundegitre og Flex hundekravlegårde. Hvis du har et Flex hundegitter, kan du nemt omdanne det til en hundekravlegård.

Du kan også sagtens købe en færdig hundekravlegård, som du senere kan omdanne til et sikkerhedsgitter, hvis du får brug for det. Det kan eksempelvis være rigtig smart at have en hundekravlegård, mens din hund er hvalp. Så kan du nemmere holde styr på den lille bandit.

Når hunden bliver større, kan du omdanne hundekravlegården til et hundegitter, så du kan holde hunden ude af eksempelvis køkkenet. På den måde kan du få glæde af dit Flex hundegitter og hundekravlegård i mange år.

Kun det bedste er godt nok til din hund

BabyDan står bag Scandinavian Pet Design, og derfor kan du være helt sikker på, at alle hundegitre er udviklet og produceret på en bæredygtig måde.

Vi giver dig den bedste mulighed for at skabe sikkerhed i hjemmet for både dig, din hund og resten af familiens medlemmer. Hele produktionen af hundegitre finder sted i vores produktion i Danmark, så du kan være tryg ved, at alle gitre er testet efter de nyeste og strengeste sikkerhedsstandarder.

Bébé-jou

Dit barns sikkerhed er lige så vigtig for os, som det er for dig. Derfor er Bébé-jou en del af BabyDans sortiment, da alle Bébé-jou produkter er udviklet og lavet med fokus på sikkerhed og kvalitet.

Du kan finde en lang række produkter fra Bébé-jou Care og Bébé-jou LUMA, som sikrer dejligt bad, sikker puslen og nem pottetræning til dit barn.

Se alle Bébé-jou produkter

Bébé-jou produkter er sikre, innovative og af høj kvalitet

Du kan give dit barn den bedste start på livet med Bébé-jou Care produkter, som er en del af BabyDans sortiment. De er alle af høj kvalitet og overholder de nyeste sikkerhedsstandarder.

Bébé-jou er en hollandsk familievirksomhed, som siden 1949 har designet og udviklet produkter med fokus på innovation, sikkerhed og kvalitet.

Gør badetid og pusletid nemmere

Bébé-jou Care og Bébé-jou LUMA er produktserier inden for tilbehør til badetid og pusletid med dit barn. Du kan derfor finde lækre kvalitetsprodukter fra Bébé-jou uanset om det er til det daglige bad og bleskift eller når dit barn skal i gang med pottetræning.

I BabyDans webshop finder du flere forskellige badekar, som gør det nemmere at bade dit barn. Nogle badekar har indbygget termometer, mens andre badekar let kan sættes fast på et badekarstativ.

Der er også kam og børste sæt, manicuresæt og flere forskellige typer badetermometre, som gør det nemmere for dig at give dit barn en god badeoplevelse. Du kan også tilkøbe en badestøtte til dit nyfødte barn.

I vores Bébé-jou sortiment finder du også søde og bløde puslemadrasser, som gør bleskift mere komfortabelt, sikkert og hyggeligt for både dig og dit barn.

Nem pottetræning

Når tiden er inde til at dit barn skal smide bleen, kan du bruge en af de mange potter eller toiletsæder fra Bébé-jou. Du kan også bruge en af de fine skamler, som gør det nemmere for barnet at nå op til toilettet. Det gør pottetræningen mere sikker og barnet vil føle sig mere tryg.

Bébé-jou hjemmeside

DreamSafe

De fleste forældre ved, at når din lille guldklump sover godt, så sover du også godt. Derfor er det enormt vigtigt, at du giver dit barn de bedste betingelser for en god nattesøvn. BabyDan har udviklet mærket DreamSafe for, at du kan give dit barn en nattesøvn, hvor sikkerheden er i top.

DreamSafe producerer madrasser, topmadrasser og stræklagner, der giver dit barn en sikker, sund og komfortabel søvn. Derfor er alle produkter fra DreamSafe åndbare, beskyttende og super ergonomiske.

DreamSafe er et rigtig godt valg til børn i alle aldre, og er især et must for børn, som er sengevædere, lider af allergier eller som sover meget uroligt.

Se alle DreamSafe produkter

Giv dit barn sikkerhed, god ergonomi og komfort

Du vil helt sikkert opleve, at du sover roligere og bedre, når du ved, at dit barn sover trygt og godt. Hjælp dit barn med at sove sikkert, tørt og ergonomisk med en madras, topmadras og stræklagen fra DreamSafe, som BabyDan står bag.

DreamSafe-serien består af madrasser med topmadras, ekstra topmadrasser og speciallavede stræklagner. Vi anbefaler, at du bruger både madras, topmadras og stræklagen for den ultimative oplevelse.

Tilsammen sikrer de tre produkter nemlig ikke kun en sikker, tør og hygiejnisk søvn for dit barn, men også rigtig god komfort og ergonomi. Du kan også nøjes med topmadrassen og stræklagnet, hvis dit barn allerede har en god madras.

Der et stort udvalg af madrasser fra DreamSafe i forskellige størrelser, så du kan finde en sikker madras til både liften, barnevognen og sengen.

Den åndbare topmadras og stræklagen

DreamSafe bygger på en unik kombination af sikkerhed, ergonomi og komfort. Derfor er alle DreamSafe stræklagner og topmadrasser åndbare, så dit barn kan trække vejret frit, selvom han eller hun sover med ansigtet ned i madrassen.

Topmadrassens specielle teknologi leder sved og andre kropsvæsker væk fra barnet. Samtidig beskyttes madrassen med et vådliggerlagen, eller et tisseunderlag, i bunden mod bakterier.

Topmadrassens øverste materiale er meget blødt, så den er rar og komfortabel at ligge på. Med det åndbare DreamSafe stræklagen oven på topmadrassen er der ingen tvivl om, at dit barn kan trække vejret sikkert og sove trygt og godt.

Den hygiejniske og sikre madras

De fleste DreamSafe madrasser har en påsyet topmadras, som også fungerer som tisseunderlag.

Madrassen er lavet i flere lag med forskellige slags skum, der tilsammen skaber ergonomisk korrekt støtte og komfort for barnet. Det specielle betræk med luftkanaler og lufthuller sikrer rigtig god hygiejne i madrassen.

Derfor er DreamSafe især et must for dit barn, hvis han eller hun lider af allergier.

Sikkerheden i top

DreamSafes fokus på sikkerhed kommer især til udtryk i de større madrasser til tremmeseng og juniorsenge. Her har madrasserne nemlig sikkerhedskanter i ekstra fast skum, som hjælper dit barn til at blive i midten af madrassen.

Kanterne forhindrer også dit barn i at tumle og rulle rundt om natten, hvis barnet sover meget uroligt. Ved at hjælpe dit barn til at blive liggende på midten af madrassen, vil barnet sove bedre.

Sikkerhedskanterne findes på madrasser til senge med målene 60x120 cm, 70x140 cm og 70x160 cm, som er standardmålene på tremmesenge og juniorsenge.

keyboard_arrow_up