Onbox

Gør montering af vores produkter nem!

Onbox er din brugsanvisning som video

Forestil dig, at brugsanvisningen til dit sikkerhedsgitter er en animeret video – det er lige præcis det, Onbox app’en kan. Den har små videoer, som viser dig trin for trin, hvad du skal gøre, når du skal sætte dit sikkerhedsprodukt op derhjemme. Du kan downloade Onbox gratis i App Store og Google Play.

Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt at montere dit sikkerhedsgitter, og derfor har vi lavet Onbox app’en. Du finder de små videoer ved at downloade Onbox app’en og taste den 4-cifrede kode, som passer til det produkt, du gerne vil se en video om.

Koden står altid på produktets emballage og i brugsanvisningen. Der er flest videoer med sikkerhedsgitre, men også til små sikkerhedsprodukter til hjemmet.

Du kan følge de korte videoklip trin for trin, og se de forskellige klip igen og igen, hvis der var noget, du lige overså. Det smarte ved Onbox er også, at du altid har brugsanvisningen til dit sikkerhedsgitter lige ved hånden, hvis du nu en dag skal flytte det.

Download Onbox

Sådan bruger du Onbox

  1. Download app'en i App Store eller Google Play
  2. Indtast den 4-cifrede kode. Koden står på produktets emballage og i brugervejledningen
  3. Se videoen lige så mange gange, du vil

Korrekt montering er vigtigt for sikkerheden

Der er stor forskel på, hvor meget du skal gøre, når du skal installere sikkerhedsgitre. Det afhænger af, hvilken type gitter du har valgt og hvor du vil montere det.

Uanset hvilket gitter eller sikkerhedsprodukt, du har valgt, er det vigtigste, at du nu er i gang med at gøre dit hjem mere sikkert for dit barn. Det er utrolig vigtigt, at du montere sikkerhedsudstyret rigtigt, så du er sikker på, at det sikrer dit barn. Derfor håber vi, at Onbox kan være en måde at hjælpe dig på.

keyboard_arrow_up