BabyDan FLEX Sikkerhedsgitre

Som barn er der mange spændende ting at opleve, når man kan gå på opdagelse udenfor, men det er ikke alt, der er lige børnevenligt at udforske. Med et BabyDan Flex sikkerhedsgitter, kan du sikre at børnene ikke smutter udenfor og kommer for tæt på grillen eller havedammen.

BabyDan Flex sikkerhedsgitteret fås i flere forskellige størrelser og kan nemt tilpasses, så det passer til de fleste hjem og døråbninger. Gitteret kan f.eks. bruges til afskærme en pejs, en bred eller irregulær døråbning, en trappe eller endda som rumdeler. Gitteret kan udvides med både små og store sektioner, som tilkøbes separat. 

Ét produkt - mange muligheder

Flex-gitteret har mange tilpasnings-muligheder og kan bruges til forskellige formål. Gitteret kan udvides med både små og store sektioner, som tilkøbes separat.

Kan åbnes med én hånd

Lågen kan let åbnes med én hånd, så du har den anden hånd fri til din baby. Træk låsen tilbage med tommelfingeren og løft op i selve gitteret, og lågen er åben.

Vægmonteret for ekstra sikkerhed

Flex-gitteret er et vægmonteret sikkerhedsgitter, hvilket betyder, at du skal bruge skruer til at montere gitteret til væggen eller dørkarmen. 

Nemt at sætte op med videoguides

Når du køber et BabyDan sikkerhedsgitter får du en kode med til vores app Onbox, hvor du kan finde udførlige vejledningsvideoer til opsætning af alle vores gitre. Vejledningerne er nemme at forstå og du kan følge opsætningen trin for trin, i dit helt eget tempo. 

Flex M

Flex L

Flex XL

Flex XXL

Sikkerhed i enhver detalje

Hos BabyDan er vores primære fokus sikkerhed. Derfor har vi integreret mange forskellige sikkerheds-features i alle vores gitre - både synlige og "usynlige". 

  1. Vi ved, at børn smager på alt - også et sikkerhedsgitter eller kravlegård. Vores metalgitre er pulverlakeret med Polyethylene, hvilket betyder, at det er helt ufarligt for dit barn at putte dem i munden. BabyDan Flex sikkerhedsgitrene er lavet af metal, og kan fås i hvid og sort.
     
  2. Alle vores sikkerhedsgitre er produceret i Danmark og overholder den europæiske sikkerhedsstandard EN 1930:2011. BabyDan Flex sikkerhedsgitrene er testet og godkendt af TÜV SÜD.
keyboard_arrow_up