BabyDan Guard Me Sikkerhedsgitter

Vi ved det godt – et sikkerhedsgitter er ikke nødvendigvis det allerkønneste element i hjemmet, da sikkerhed og æstetik sjældent går hånd i hånd. Med det nye BabyDan Guard Me sikkerhedsgitter i sort, har vi forsøgt at skabe et mere stilrent og elegant gitter-look, som både kan børnesikre hjemmet og passe godt ind i tidens bolig- og indretningstrends.

Guard Me-gitteret har et mat, ikke-reflekterende finish og er ridsefast. Gitteret er foldbart og klapper automatisk sammen, når man slipper håndtaget. Dermed fylder det ikke ret meget, når det ikke er i brug. Når lågen er lukket, udgør den en solid barriere, som er bygget til at modstå hverdagens strabadser og små pilfingre på eventyr. Gitteret skal vægmonteres og er perfekt til trapper og gange, da der ikke er en ramme eller kant, man kan snuble over. Lågens håndtag kan nemt betjenes med en hånd, så du har den anden hånd fri til barnet, vasketøjet eller sutteflasken. Det er muligt at tilkøbe en forlænger, så gitteret kan tilpasses præcist dine behov.

Nemt at åbne med én hånd

Gitteret betjenes nemt med kun én hånd i en enkel træk- og trykbevægelse. Du behøver derfor ikke have begge hænder fri, når du skal passere lågen.

Foldbart og (næsten) usynligt

Når man slipper lågen, folder den sig automatisk sammen og fylder ikke meget. Når gitteret er lukket, er det en solid barriere med et stilrent og moderne look.

Perfekt til trapper

Gitteret er vægmonteret og skal monteres helt nede ved gulvet. Der er derfor ikke en ramme eller kant, man kan snuble over, når man passerer gitteret.

Nemt at montere forlænger

Gitteret kan forlænges ved at tilkøbe et "Extend A Guard"-panel, som er nemt at montere og fjerne igen. På den måde kan gitteret tilpasses præcist dine behov.

Nemt at sætte op med videoguides

Når du køber et BabyDan sikkerhedsgitter får du en kode med til vores app Onbox, hvor du kan finde udførlige vejledningsvideoer til opsætning af alle vores gitre. Vejledningerne er nemme at forstå og du kan følge opsætningen trin for trin, i dit helt eget tempo. 

Sikkerhed i enhver detalje

Hos BabyDan er vores primære fokus sikkerhed. Derfor har vi integreret mange forskellige sikkerheds-features i alle vores gitre - både synlige og "usynlige". 

  1. Vi ved, at børn smager på alt - også et sikkerhedsgitter. BabyDan Guard Me sikkerhedsgitteret er lavet af ABS-plast og nylon, og indeholder hverken PVC, BHA eller phthalater, hvilket betyder, at det er helt ufarligt for dit barn at putte det i munden. Gitteret kan fås i hvid og sort.
  2. Alle vores sikkerhedsgitre er produceret i Danmark og overholder den europæiske sikkerhedsstandard EN 1930:2011. BabyDan Guard Me sikkerhedsgitteret er testet og godkendt af TÜV SÜD.

OBS. Montering & tilpasning

  • Du kan forlænge dit BabyDan Guard Me sikkerhedsgitter med BabyDan Extend A Guard forlængersættet (sælges separat). Ved at tilføje sættet kan du forlænge dit gitter med op til 24 cm (op til 113,5cm samlet længde). Du kan kun forlænge dit sikkerhedsgitter med ét Extend A Guard forlængersæt. 
  • Hvis gitteret monteres indenfor en dørkarm, kan det dække åbninger mellem 64,5-89 cm. Med en ekstra forlænger kan det dække åbninger på op til 113,5 cm.
  • Hvis gitteret monteres på ydersiden af en dørkarm, kan det dække åbninger mellem 55-79,5 cm. Med en ekstra forlænger kan det dække åbninger på op til 103,5 cm.
  • Hvis gitteret monteres ovenpå en trappe, skal der være mindst 9 cm fra lågens vægbeslag til kanten af det øverste trin. Hvis gitteret forlænges med en ekstra forlænger, skal afstanden være mindst 13 cm.
  • Hvis gitteret monteres på en væg med fodpaneler, skal der bruges et afstandsstykke (sælges separat) for at sikre korrekt og sikker montering.
keyboard_arrow_up