Hurtig levering   -   Vi leverer dine varer indenfor 1-3 hverdage!

Babynest - Alt du bør vide

Der findes så meget forskelligt babyudstyr, at det kan være en hel jungle som forældre at finde rundt i hvad man egentlig har brug for, og ikke mindst hvornår man har behov for det pågældende babyudstyr.

Skal man vælge en svingvuggebabynest, legetæppe, sengerand eller har man måske behov for det hele på samme tid? Ja, det er jo vigtigt ikke at gå ned på udstyr 😉

Hvad bruger man en babynest til?

En babynest er det oplagt valg til, at få dit barn til, at føle sig tryg, da den smyger sig om dit barn, hvilket giver samme tryghed som i mors mave. Babynesten kan anvendes til nyfødte børn og frem til ca. 6 måneder. Selvfølgelig alt efter barnets størrelse😊.

Den er ligeledes det oplagte valg til at gøre dit barns seng eller barnevogn mindre mens dit barn er helt lille. Desuden kan den anvendes til at ligge under blandt andet et aktivtetsstativ, i kravlegården osv. – ja mulighederne er mange, det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan anvende babynesten. Den er ikke beregnet til, at blive benyttet i mors og fars seng eller til, at bære dit barn rundt i.

Babyreden giver dig mulighed for at lægge dit barn fra dig uden, at du skal være bekymret for, om barnet ruller ned på gulvet. Kanten der er rundt om reden sikrer dig, at barnet bliver, hvor det skal være, ligeledes er den bløde madras med til at sikre en god komfort for den lille. Barnet må aldrig efterlades i babynesten uden opsyn.

Babynesten har en fleksibel anvendelse i hele hjemmet, hvilket gør du kan have den med, hvorhen det skal være. Det sikrer dig som forældre, at dit barn altid vil føle tryghed, uanset hvor I befinder jer. Derudover beskytter kanten på babynesten også dit barn mod træk, så den lille ikke bliver så nemt forkølet.

Rengøring af babynest

Hvis uheldet skulle være ude, skal du ikke være bekymret for det. De fleste nester kan vaskes på 40 grader, dog må der ikke anvendes tørretumbler, da der vil være risiko for, at den krymper. Selve madrassen anbefales det dog ikke, at du vasker i maskinen. Hvis der er kommet noget på madrassen, som du vil fjerne, er det altid en god idé at anvende en fugtig klud med lidt sæbe og vaske/duppe indtil pletten er væk. Læg herefter madrassen til tørre evt. ude på terrassen.

 

Hvorfor en babynest?

En babynest er fantastisk fordi:

  • Den er nem at rengøre
  • Den skaber tryghed hos dit barn
  • Den har mange anvendelsesmuligheder
  • Der er mindre risiko for at dit barn ruller ud på gulvet
  • Den er med til at skabe større fleksibilitet for mor og far
  • Den er perfekt at have med, når man skal nogle steder, fordi den vil være et kendt og trygt sted for barnet at være. Den er derfor nem at have med på ferie, weekendture, til bedsteforældre mv.

Vores udvalg af babynester

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn lægges til at sove på ryggen og at man sørger for, at børn ikke har det for varmt, når de sover. Men virkeligheden er jo, at børn bevæger sig i søvne og derfor også nogle gange havner et helt andet sted og i en helt anden position, end man lagde dem. Og måske ikke altid på ryggen. Derfor er der mange, der sværger til åndbare nests og vugge-/sengerande.

Vores DreamSafe åndbar cuddle nest er lavet i et 3D-mønster med store lufthuller, hvilket sikrer, at din lille skat kan ånde, uanset om ansigtet ved et uheld skulle komme til at ligge ned mod madrassen eller ind mod siderne. Desuden har den et fastsyet åndbart lagen, så sikkerheden er helt i top. Sved, urin og refluks kan sive ind i materialet, så det kommer væk fra den lille. En af de helt store fordele ved den er, at den har et indbygget  tisseunderlag. Det sikrer nemlig, at div. væsker ikke ødelægger madrassen.

Åndbar cuddle nest by BabyDan er fremstillet i et åndbart materiale, hvilket gør at du som forældre ikke skal være bekymret hvis den lille pludselig skulle få sig lagt med hovedet ind mod en af siderne. Derudover har babyreden en lækker skummadras som er med til at sikre en god komfort for dit barn.

Cuddle Nest by BabyDan fås flere forskellige farver. Har du eksempelvis fået dig en lille prinsesse kan du få babynesten i lyserød eller har du fået dig en lille prins findes den også i blå. Hvis du hellere vil have en lidt mere neutral farve, fås den også i grå. Der er lidt for en enhver smag. Babynesten har en dejlig blød madras, så dit barn kommer til at ligge skønt i nestet. Det er muligt, at fjerne madrassen fra babyrede. Bunden er af 100% bomuld og har en vandtæt membran i stil med åndbart outdoor tøj.

 

keyboard_arrow_up