Tilbehør til sikkerhedsgitter

Tilbehør til ethvert behov

Du kan finde tilbehør til dit sikkerhedsgitter, som gør det muligt at montere det i selv den mest kringlede åbning.

Brug tilbehør så gitteret kan monteres på en trappe, baluster eller stolpe. Du kan også bruge tilbehør, som gør det muligt at flytte dit vægmonterede sikkerhedsgitter. Eller du kan bruge tilbehør til at forlænge og forkorte gitteret.

Læs mere om tilbehøret og de forskellige muligheder herunder.

Trappeadapter

Vil du gerne montere dit sikkerhedsgitter mellem en væg og en rund eller firkantet baluster?

Så skal du bruge en BabyDan trappeadapter. Den har en flad overflade, så du kan montere dit gitter uden at ødelægge gelænderet og uden at bore i balusteren.

Du kan bruge trappeadapteren til både presmonterede og vægmonterede sikkerhedsgitre. Trappeadapteren passer også til de fleste typer trapper.

Tip: brug Onbox app’en, så du kan få ekstra hjælp til montering af trappeadapteren.

BabyDan trappeadapter

 

Y-adapter

Vil du gerne montere dit sikkerhedsgitter på en baluster eller stolpe? Så er BabyDan Y-adapteren løsningen for dig. Den gør det nemlig muligt for dig at montere dit sikkerhedsgitter på en rund overflade uden at bore huller.

Beslaget er belagt med gummi, så den ikke efterlader skrammer på balusteren eller stolpen.

Hvis du har et BabyDan Maja eller BabyDan LISE sikkerhedsgitter, skal du være opmærksom på, at du ikke kan montere Y-adapteren på samme side som gitterets håndtag.

Tip: Y-adapteren er i en 100% bionedbrydelig æske, som er Cradle to Cradle certificeret. Det vil sige, at emballagen bliver naturligt nedbrudt og efterlader ingen spor, når den smides ud. Du kan læse mere om Cradle to Cradle her.

BabyDan Y-adapter 

BabyDan vægbeslag

Vil du gerne kunne flytte dit vægmonterede BabyDan OLAF eller BabyDan Flex sikkerhedsgitter fra et sted til et andet?

Det kan du med BabyDan vægbeslag. De skal monteres i væggen med skruer, og så kan du frit klikke dit sikkerhedsgitter af og på beslagene lige så tit, som du vil – beslagene bliver siddende på væggen, når du flytter gitteret.

Det er en god die at have vægbeslag til de områder, hvor du gerne vil kunne bruge dit sikkerhedsgitter. Du kan for eksempel have vægbeslag derhjemme og i sommerhuset, så du kan bruge gitteret både hjemme og på ferie.

Vægbeslagene passer til alle BabyDan OLAF og BabyDan Flex sikkerhedsgitre samt alle medium og large forlængersektioner med eller uden dør. De findes i hvid og i sort, så de passer i farven til størstedelen af BabyDan sikkerhedsgitre.

Tip: du kan også bruge vægbeslagene til at omdanne din BabyDan kravlegård til et sikkerhedsgitter.

BabyDan vægbeslag

Forlængere - gør dit sikkerhedsgitter længere

Vil du gerne forlænge dit sikkerhedsgitter? Intet problem! Du kan bruge forlængere til dit sikkerhedsgitter, så det kan passe til lige præcis den åbning, som det skal dække.

Det kan være smart, hvis du skal bruge dit sikkerhedsgitter et nyt sted, hvis I for eksempel skal flytte.

Du skal være opmærksom på, at ikke alle sikkerhedsgitre kan blive forlænget, og ikke alle forlængere passer til alle typer sikkerhedsgitre. Bliv klogere på, hvordan du kan forlænge dit sikkerhedsgitter her.

Se alle forlængere

Reduce A Gate – gør dit sikkerhedsgitter kortere

Vil du gerne forkorte dit presmonterede sikkerhedsgitter? Så skal du bruge Reduce A Gate sættet.

Med sættet kan du forkorte dit sikkerhedsgitter uanset, hvilket slags presmonteret sikkerhedsgitter du har. Du kan finde sættet i en stor og i en lille version.

Se Reduce A Gate

Fodplader

Vil du gerne undgå at støde tæerne ind i dit presmonterede sikkerhedsgitters bundramme?

Tilføj fodplader og du kan beskytte familiens fødder og tæer. Det er nemt at montere fodpladerne, og du kan sagtens fjerne dem, hvis du har behov for det.

BabyDan fodplader

keyboard_arrow_up