Tilbehør til sikkerhedsgitter

Tilbehør til ethvert behov

Der findes en del forskelligt tilbehør til vores sikkerhedsgitre, som kan hjælpe dig med at optimere børnesikkerheden i dit hjem. 

Vi har bl.a. tilbehør, der gør at gitteret kan monteres på en trappe, baluster eller stolpe. Du kan også finde tilbehør, som gør det muligt at flytte et vægmonteret sikkerhedsgitter, eller du kan købe tilbehør til at forlænge og forkorte gitteret, hvis du f.eks. gerne vil flytte dit sikkerhedsgitter til et ny åbning, og det er for smalt eller bredt dertil.

Med forlængere kan du gøre dit sikkerhedsgitter bredere, så det kan dække en større åbning. Ligeledes kan gitteret forkortes, hvis du skal bruge det til en mindre åbning.

Du kan også finde tilbehør til dit sikkerhedsgitter, som gør det muligt at montere det i selv den mest kringlede åbning.

Læs mere om tilbehøret og de forskellige muligheder herunder.


Trappeadapter

De fleste børn synes at trapper er vældigt spændende, og vil forsøge at bestige dem, når de får muligheden. Derfor er det vigtigt at afskærme trappen, så de små ikke kan komme til skade, og kun har adgang til trappen i selskab med en voksen.

Vil du gerne montere dit sikkerhedsgitter ved en trappe, mellem en væg og en rund eller firkantet baluster? Så skal du bruge en BabyDan trappeadapter. Den har en flad overflade, så du kan montere dit gitter uden at ødelægge gelænderet og uden at bore i balusteren.

Du kan bruge trappeadapteren til både presmonterede og vægmonterede sikkerhedsgitre. Trappeadapteren passer til de fleste typer trapper. 

Tip: Brug Onbox app'en, så du kan få ekstra hjælp til montering af trappeadapteren.

Køb vores trappeadapter her


Y-adapter

Vil du gerne montere dit sikkerhedsgitter på en baluster eller stolpe? Så er BabyDan Y-adapteren løsningen for dig. Den gør det nemlig muligt for dig, at montere dit sikkerhedsgitter på en rund overflade uden at du skal bore huller. Beslaget er belagt med gummi, så adapteren ikke efterlader skrammer på balusteren eller stolpen.

Hvis du har et BabyDan MAJA eller BabyDan LISE sikkerhedsgitter, skal du være opmærksom på, at du ikke kan montere Y-adapteren på samme side som gitterets håndtag.

Y-adapteren kommer i en 100% bionedbrydelig æske, som er Cradle to Cradle certificeret. Det vil sige, at emballagen bliver naturligt nedbrudt og ikke efterlader spor, når den smides ud. Du kan læse mere om Cradle to Cradle her.

Køb vores Y-adapter her


BabyDan vægbeslag

Vil du gerne kunne flytte dit vægmonterede BabyDan OLAF eller BabyDan Flex sikkerhedsgitter fra ét sted til et andet?

Det kan du med BabyDan vægbeslag. De skal monteres på væggen med skruer, og herefter kan du frit klikke dit sikkerhedsgitter af og på beslagene lige så tit, du vil – beslagene bliver siddende på væggen, når du flytter gitteret. Det er en god idé at have vægbeslag til de områder, du gerne vil kunne bruge dit sikkerhedsgitter. Du kan f.eks. have vægbeslag derhjemme og i sommerhuset, så du kan bruge gitteret både hjemme og når I på ferie.

Vægbeslagene passer til alle BabyDan OLAF og BabyDan Flex sikkerhedsgitre samt alle medium og large forlængersektioner med eller uden dør. De findes både i hvid og i sort, så de passer i farven til størstedelen af vores sikkerhedsgitre.

Tip: Du kan også bruge vægbeslagene til at omdanne din BabyDan kravlegård til et sikkerhedsgitter.

Køb vores vægbeslag her


Forlængere - gør dit sikkerhedsgitter længere

Vil du gerne forlænge dit sikkerhedsgitter? Du kan bruge vores forlængere til dit sikkerhedsgitter, så det kan passe til lige præcis den åbning, det skal dække. Det kan være smart, hvis du skal bruge dit sikkerhedsgitter et nyt sted, hvis I for eksempel skal flytte.

Du skal være opmærksom på, at ikke alle sikkerhedsgitre kan blive forlænget, og at ikke alle forlængere passer til alle typer sikkerhedsgitre. Bliv klogere på, hvordan du kan forlænge dit sikkerhedsgitter her.

Køb vores forlængere her


Reduce A Gate – gør dit sikkerhedsgitter kortere

Vil du gerne forkorte dit presmonterede sikkerhedsgitter? Så skal du bruge Reduce A Gate-sættet.

Med sættet kan du forkorte dit sikkerhedsgitter uanset, hvilket slags presmonteret sikkerhedsgitter du har. Du kan finde sættet i en stor og i en lille version.

Køb Reduce A Gate her


Fodplader

Vil du gerne undgå at støde tæerne ind i bundrammen på dit presmonterede sikkerhedsgitter?

Hvis du tilføjer fodplader og kan du beskytte familiens fødder og tæer fra at slå sig på gitterets ramme. Fodpladerne er nemme at montere, og du kan med lethed fjerne dem igen, når du har behov for dem længere.

Køb vores fodplader her

keyboard_arrow_up