BabyDan MultiDan Sikkerhedsgitter i træ

Der er meget at udforske, når et barn begynder at kunne bevæge sig rundt selv. Som forældre må man tænke kreativt, når man pludseligt skal være ekstra opmærksom på eventuelle usikre områder i hjemmet. Gør dit hjem trygt og sikkert at udforske for de små, med det vægmonterede BabyDan MultiDan sikkerhedsgitter i træ.

BabyDan MultiDan sikkerhedsgitteret er en super løsning til nem og praktisk børnesikring af hjemmet. Det skal monteres med skruer i en væg eller dørkarm, og når det først er installeret, kan det nemt fjernes igen, uden brug af værktøj. Gitteret kan desuden åbnes fra begge sider med én hånd, så du har den anden hånd fri til barnet, sutteflasken, bamsen eller vasketøjet.

Nemt og hurtigt at montere og fjerne

Når gitteret er skruet fast, gør den unikke og børnesikrede Quick Release-funktion det nemt og hurtigt at fjerne igen. Gitteret kan fjernes uden brug af værktøj. 

Åbnes til begge sider med én hånd

Lågen kan let åbnes med én hånd fra begge sider. Tryk knappen på håndtaget ind og løft op i gitteret. Du kan nu åbne det begge veje.

Ingen kant at snuble over

Gitteret er vægmonteret og skal monteres helt nede ved gulvet. Der er derfor ikke en ramme, man kan snuble over, når man passerer gitteret.

Nemt at sætte op med videoguides

Når du køber et BabyDan sikkerhedsgitter får du en kode med til vores app Onbox, hvor du kan finde udførlige vejledningsvideoer til opsætning af alle vores gitre. Vejledningerne er nemme at forstå og du kan følge opsætningen trin for trin, i dit helt eget tempo. 

FSC®-certificeret

Alle vores trægitre er FSC-certificeret (FSC-C130052).

Når du køber trægitre, der er FSC-mærket, betyder det, at du er med til at sikre ordentlige forhold for alle parter i processen fra skov til gitter. Du er med andre ord med til at sikre hensynet til plante- og dyreliv samt at der ikke fældes flere træer, end skoven kan bære. Samtidig betyder det, at alle de mennesker, der er involveret i skovfældningen, transporten og produktionen af træet, er sikret en ordentlig løn og gode arbejdsvilkår.

Produktet er et naturprodukt lavet af træ. Derfor vil hvert produkt være unikt i udseende, farve og karakter, og kan afvige en smule fra billederne.

Læs mere om vores FSC-certificerede trægitre her.

keyboard_arrow_up