BabyDan EBBA Sikkerhedsgitter

Det er en ny og stor verden, der åbner sig, når barnet begynder at kravle eller gå. Mange børn synes at trapper er vældigt spændende, hvilket kan være til stor bekymring for forældrene. Med et BabyDan EBBA sikkerhedsgitter kan du nemt holde dit barn på sikker afstand af trapper, døre eller områder i hjemmet.

Du kan trygt lade dit barn kravle eller løbe rundt i hjemmet, ved at bruge det vægmonterede BabyDan EBBA sikkerhedsgitter til at lave børnevenlige zoner. Når du har skruet gitteret fast til væggen eller dørkarmen, kan du med Quick Release-funktionen nemt og hurtigt fjerne og montere gitteret igen, uden brug af værktøj. Du kan åbne sikkerhedsgitteret med bare én hånd, så du har den anden hånd fri til dit barn.

Undgå bekymringer om trapper

Gitteret kan monteres både øverst og nederst på trappen. Da gitteret er vægmonteret kan det sættes fast helt nede ved gulvet, og der er derfor ikke en ramme, man kan snuble over. Gitteret kan låses, så det kun kan åbnes til én valgfri side. 

Nemt og hurtigt at montere og fjerne

Når gitteret er skruet fast til væggen eller dørkarmen, gør den unikke og børnesikrede Quick Release-funktion det nemt og hurtigt at fjerne igen, hvis du f.eks. er i gang med rengøringen eller får gæster. Gitteret kan fjernes uden brug af værktøj. 

Passer til stort set alle åbninger

Gitteret har ultrafleksible vægbeslag, som gør at det både kan monteres på indersiden og ydersiden af åbningen. Drejebeslagene gør det muligt at montere gitteret i en skrå vinkel. Derfor kan gitteret bruges til næsten alle typer åbninger.

Nemt at sætte op med videoguides

Når du køber et BabyDan sikkerhedsgitter får du en kode med til vores app Onbox, hvor du kan finde udførlige vejledningsvideoer til opsætning af alle vores gitre. Vejledningerne er nemme at forstå og du kan følge opsætningen trin for trin, i dit helt eget tempo. 

Sikkerhed i enhver detalje

Hos BabyDan er vores primære fokus sikkerhed. Derfor har vi integreret mange forskellige sikkerheds-features i alle vores gitre - både synlige og "usynlige". 

  1. Der følger en lille lås med til gitteret, så du selv kan bestemme hvilken retning lågen skal åbnes i. Lågen vil dermed være låst i den anden retning. Dette kan nemt og hurtigt ændres ved behov.
     
  2. Vi ved, at børn smager på alt - også et sikkerhedsgitter. Vores metalgitre er pulverlakeret med Polyethylene, hvilket betyder at det er helt ufarligt for dit barn at putte dem i munden. BabyDan EBBA-gitteret er lavet af metal og kan fås i hvid og sort.
     
  3. Alle vores sikkerhedsgitre er produceret i Danmark og overholder den europæiske sikkerhedsstandard EN 1930:2011. BabyDan EBBA-gitteret er testet og godkendt af TÜV SÜD.

BabyDan EBBA Sikkerhedsgitter kan købes i din nærmeste babybutik.

keyboard_arrow_up