Angel: 3 møbler i 1

Angel by BabyDan er et multifunktionelt møbel. Du får nemlig vugge, skråstol og højstol i ét produkt.

Det er helt ideelt, hvis du bor i et lille hjem, når I skal på besøg hos andre og når I skal på ferie. Du kan købe delene enkeltvis eller købe den komplette pakke, for at få det fulde udbytte.

Ideel til små hjem og til ferier

Angel sættet er helt ideelt til dig, der bor i et lille hjem, som for eksempel en lejlighed med få kvadratmeter. Hele sættet kan nemlig let foldes sammen, så det ikke fylder noget. Samtidig fylder sættet mindre end hvis du skal ud og investere i en vugge, en skråstol og en højstol.

Angel er også genialt til at tage med på ture og ferier. Det er eksempelvis meget nemt at tage stellet med vuggen, skråstolen eller højstolen med, hvis I skal spise middag hos nogen. Så har du en vugge eller en stol med, som dit barn er tryg ved, og som intet fylder hverken i bilen, toget eller hjemme hos dem, I skal besøge.

Sættet er også let at tage med på ferier, så du ikke behøver at proppe bilen med udstyr til dit barn. Det kan nemlig ellers hurtigt gribe om sig, når man skal på ferie med børn.

Se den komplette Angel sampak

Se i videoen, hvordan du bruger Angel

Angel Stand - stellet

Det A-formede stel er det centrale i Angel, som binder alle delene sammen. Du kan nemt klikke vuggen, skråstolen og højstolen af og på stellet.

Du kan også let slå stellet sammen, hvis du ikke bruger det eller hvis I skal have det med på farten. Så fylder det nemlig ingenting. Det er rigtig smart, hvis I for eksempel skal til middag og gerne vil have en vugge, skråstol eller højstol med.

Når du vil sætte vuggen, skråstolen eller højstolen på stellet, hører du en høj kliklyd, så du er sikker på, at delen sidder godt fast på stellet. Med et enkelt tryk på knapperne i siderne, kan du let tage delene af stellet.

Stellet og alle delene er lavet i robust træ og overholder den strengeste sikkerhedsstandard.

Angel Stand by BabyDan

”Angel er et super smart 3 i 1 sæt, som ikke fylder meget i hjemmet, og det har et flot og enkelt design.

Sættet er gennemtænkt i sine funktioner og kan følge barnet fra nyfødt til det selv sidder med ved bordet”

- Trine Frandsen, mor til Malthe, Lærke og Lucas

 

Angel Nest – vuggen

Vuggen er super god både til brug derhjemme og på ferier. Det er en lift med bundplade af træ, som har lufthuller, så madrassen kan ånde. Ydersiden er coated, så du nemt kan tørre den af med en fugtig klud.

Den medfølgende kaleche kan du sætte fast med trykknapper på hver side. Så kan du tage den af og på efter behov. Kalechen er med til at give dit barn en tryg lille rede, som er afskærmet fra omverdenen.

Angel Nest by BabyDan

Angel Rest – skråstolen

Skråstolen er ideel til dit barn, når han eller hun endnu ikke er stor nok til at sidde selv i en højstol. Her er skråstolen en god siddeplads til at made dit barn, fordi barnet kan sidde i en sikker position. Så kan barnet også sidde med ved bordet med jer andre – og I slipper for at sidde med en baby på skødet, hvis han eller hun insisterer på at være med ved bordet.

Du kan også indstille skråstolen til en liggeposition, når barnet skal hvile eller lege.

Den har en 5-punktssele, så dit barn sidder sikkert. Stolen er lavet af coated stof, så du nemt kan tørre gylp, grød og andre pletter af stolen.

Anget Rest by BabyDan

”Det vil formentlig komme til at lyde lidt plat, hvis vi skriver, at Angel by BabyDan er som sendt fra himlen, men den risiko må vi løbe.

Sjældent er vi nemlig stødt på så innovativt, gennemtænkt og brugervenligt et produkt”

- Brugeranmeldelse, Babyklar.dk

Læs hele anmeldelsen

 

Angel Feast – højstolen

Når dit barn er vokset ud af skråstolen, er han eller hun klar til at bruge højstolen. Angel Feast består af et sæde med ryglæn, en fodplade og en monterbar bøjle og sele.

Du kan derfor bruge højstolen allerede fra dit barn kan sidde selv og helt indtil skolealderen, fordi du kan afmontere bøjlen og selen. Du kan sætte fodpladen i 3 forskellig højder, så stolen vokser i takt med dit barn.

Angel Feast by BabyDan

Sampak eller enkeltdele?

Du kan med fordel købe det komplette sæt, så du har alle fordelene. Det er især ideelt til dig, som har en nyfødt eller et mindre barn. Så kan I nemlig nå at få glæde af alle Angels tre dele.

Du kan også sagtens købe delene enkeltvis, hvis du kun står og mangler en vugge, skråstol eller højstol. Det kan også være en fordel at tilkøbe en del, hvis du har flere børn. Så kan både den ældste og den yngste få glæde af Angel.

Angel komplet sampak by BabyDan

keyboard_arrow_up