Vi sælger ikke til private. I stedet henviser vi til vores forhandlere.

Angel: 3 møbler i 1

Angel by BabyDan er et praktisk multifunktionelt møbel. Du får nemlig vugge, skråstol og højstol i ét produkt, hvilket er ideelt, hvis du bor i et lille hjem, skal på besøg hos andre eller skal på ferie. Delene kan købes enkeltvis eller du kan købe den komplette pakke, som kan følge dit barn helt fra spæd til skolealderen.

Stolen, der vokser med dit barn

Ideel til små hjem og til ferier

Angel 3-i-1 sættet er helt ideelt til dig, der bor i et lille hjem. Hele sættet kan nemlig let foldes sammen, så det ikke fylder ret meget. Samtidig fylder sættet væsentligt mindre - og du sparer penge, end hvis du skal ud at investere i en vugge, en skråstol og en højstol hver for sig. Med Angel-sættet får du nemlig ét stel samt 3 forskellige sæder, som nemt kan klikkes af og på stellet. Det er super praktisk, hvis du f.eks. bor i en lejlighed med få kvadratmeter. 

Angel-sættet er også genialt til at tage med på ferie eller på besøg hos bedsteforældrene. Du kan f.eks. tage stellet med vuggen, skråstolen eller højstolen med, hvis I skal spise middag udenfor hjemmet. På den måde har du en vugge eller en stol med, som dit barn er tryg ved, og som ikke fylder ret meget i bilen, toget eller hjemme hos dem, I skal besøge. Når I skal på ferie, behøver du ikke proppe bilen med udstyr til dit barn, hvilket jo hurtigt gribe om sig. Med Angel 3-i-1-sættet kan I nøjes med stellet og ét af sæderne til den lille. 

Se den komplette Angel 3-i-1 sampak


Se i videoen herover, hvordan du bruger Angel.


Angel Stand - stellet

Det A-formede stel er det centrale element i Angel-sættet, som binder alle delene sammen. Det er supernemt at klikke vuggen, skråstolen og højstolen af og på stellet.

Du kan også let slå stellet sammen, hvis du ikke skal bruge det eller hvis, I skal have det med på tur. Så fylder det nemlig ikke ret meget i bagagen, hvilket er smart, hvis I f.eks. skal til middag ude i byen og gerne vil have en vugge, skråstol eller højstol med til den lille.

Når du vil sætte vuggen, skråstolen eller højstolen på stellet, hører du en høj kliklyd. Dermed er du helt sikker på, at delen sidder godt fast på stellet. Med et enkelt tryk på knapperne i siderne, kan du let tage delene af stellet igen.

Stellet og alle delene er lavet af robust træ og overholder den strengeste sikkerhedsstandard.

Angel Stand by BabyDan

”Angel er et super smart 3-i-1 sæt, som ikke fylder meget i hjemmet, og det har et flot og enkelt design.

Sættet er gennemtænkt i sine funktioner og kan følge barnet fra nyfødt til det selv sidder med ved bordet”

- Trine Frandsen, mor til Malthe, Lærke og Lucas

 

Angel Nest – vuggen

Vuggen er både supergod til brug derhjemme og på ferier. Den er en lift med bundplade af træ, som har lufthuller, så madrassen kan ånde. Ydersiden er coated, så du nemt kan tørre den af med en fugtig klud.

Den medfølgende kaleche kan sættes fast med trykknapper på hver side, så du kan tage den af og på efter behov. Kalechen er med til at give dit barn en tryg, lille rede, som er afskærmet fra omverdenen.

Angel Nest by BabyDan


Angel Rest – skråstolen

Skråstolen er ideel til dit barn, når han eller hun endnu ikke er stor nok til selv at sidde i en højstol. Skråstolen er super, når du skal made dit barn, fordi barnet kan sidde behageligt i en sikker position. På den måde kan barnet også sidde med ved bordet sammen med resten af familien – og I slipper for at sidde med en baby på skødet, hvis han eller hun insisterer på at være med ved bordet.

Du kan også indstille skråstolen til en liggeposition, når barnet skal hvile eller lege. Skråstolen har en 5-punktssele, så dit barn sidder sikkert. Stolen er lavet af coated stof, så du nemt kan tørre gylp, grød og andre pletter af den.

Angel Rest by BabyDan

”Det vil formentligt komme til at lyde lidt plat, hvis vi skriver, at Angel by BabyDan er som sendt fra himlen, men den risiko må vi løbe.

Sjældent er vi nemlig stødt på så innovativt, gennemtænkt og brugervenligt et produkt”

- Brugeranmeldelse, Babyklar.dk

Læs hele anmeldelsen her

 

Angel Feast – højstolen

Når dit barn er vokset ud af skråstolen, er han eller hun klar til at bruge højstolen. Angel Feast består af et sæde med ryglæn, en fodplade og en montérbar bøjle og sele.

Du kan derfor bruge højstolen allerede fra dit barn kan sidde selv og helt indtil skolealderen, fordi du kan afmontere bøjlen og selen, så der er god plads til det større barn. Du kan sætte fodpladen i 3 forskellig højder, så stolen vokser i takt med dit barn.

Angel Feast by BabyDan


Sampak eller enkeltdele?

Du kan med fordel købe det komplette Angel-sæt, så du får alle fordelene ved det multifunktionelle møbel med. Det gælder især dig, som har en nyfødt eller mindre barn derhjemme. Så kan I nemlig nå at få glæde af alle Angels tre sæder og dele.

Du kan også sagtens købe delene enkeltvis, hvis du kun mangler en vugge, skråstol eller højstol. Det kan også være en fordel at tilkøbe en del, hvis du har flere børn. På den måde kan både den ældste og den yngste få glæde af Angel.

Angel komplet sampak by BabyDan

keyboard_arrow_up