Efterårshygge by BabyDan

Med efteråret kommer mørket og kulden snigende, og det får os til at skrue op for hyggen derhjemme. Stearinlys og brændeovn tændes, og tæpperne findes frem. Vi har samlet nogle af vores produkter, som kan være med til at skabe efterårshygge i hjemmet 🍁

Efterårshygge i børnefamilien

For mange mennesker er hygge tit forbundet med nærhed, tryghed og varme. Hvis du gerne vil skabe efterårshygge på børneværelset eller i hjemmet, kan du overveje følgende af vores produkter: 

 • Babytæppe — Med et lækkert strikket babytæppe, kan du være sikker på, at den lille holder varmen i efterårskulden, uanset om det bruges i barnevognen, klapvognen eller når I hygger i sofaen eller sengen. Vores babytæpper er lavet af bomuld og er dejligt bløde, og perfekte til at svøbe din baby i. Det smukke hulmønster i tæppet sikrer maksimal ventilation, så dit barn altid har det hyggeligt og varmt, uden at svede. Find vores lækre strikkede babytæpper her. 
 • Badekar — Hold kulden på afstand med et dejligt, varmt bad. Vores praktiske badekar har både plads til vandleg og til at varme sig i efterårskulden. Vi har flere forskellige typer badekar, som fås i forskellige farver, så du kan style badeværelset som du vil. Det er muligt at tilkøbe et badekarstativ til de fleste af vores badekar, så du undgår at få ondt i ryggen, når du bader de små. Se vores fine badekar og tilbehør her.
 • Bjørnetæppe — Vores søde bjørnetæpper er lavet af ægte lammeskind i den blødeste kvalitet, og er specielt bearbejdede til babyer. De kan derfor både bruges til at lege og ligge på. Tæpperne har et højt indhold af lanolin, som holder dem rene og fri for bakterier år efter år. Find vores søde isbjørn og brune bjørn her. 
 • Dyne og pude — Sørg for at dit barn sover trygt og godt med vores Heart Microfiber dyne og pude. Sættet er lavet af polyestermikrofiber og 100% bomuld og er Oeko-Tex standard 100 certificeret, så det er godkendt til babyer. Hvis du vil have en pude og dyne i høj kvalitet, er denne mikrofiber-serie et rigtig godt valg. Find vores varme dyner og puder her. 
 • Kopholder til barnevogn og klapvogn — I efterårsvejret et det lækkert med varm kaffe eller kakao til at lune sig på. Med vores smarte kopholder kan du tage den varme drik med dig, og holde varmen på gåturene med barnevognen eller klapvognen. Kopholderen passer til de fleste termokopper og er meget nem at montere på klapvognens eller barnevognens styr. Find vores smarte kopholder her.
 • Legetæppe — Vores bløde legetæppe er superbehageligt for dit barn at ligge på. Det er godt at lege på og holder samtidig den lille varm. Tæppet kan også bruges til at øve sig i, at ligge på maven og lege. Legetæppet er lavet af polyester og betrækket er lavet af 100% bomuld. Tæppet kan bruges på gulvet eller i en kravlegård, og kan vaskes ved 40 grader. Find vores behagelige legetæppe her.
 • Poncho — Med vores bløde poncho, kan du holde dit barn varmt efter et dejligt, langt bad. Ponchoen er lavet af 100% bomuld, som dit barn vil nyde at putte sig ind i. Ponchoen er Oeko-Tex standard 100 certificeret, så den er fri for alle typer skadelige stoffer. Den har en stor lomme foran, og fås i grøn, blå, rosa og grå. Find vores fine ponchoer her. 
 • Regnslag med refleks — Med vores SuperSafe regnslag med refleks kan du både holde barnevognen/kombivognen tør i regnvejr og sikre, at I bliver set, når I går tur i mørket. Regnslagets mega-refleks lyser op i mørket, når den bliver ramt af lys fra f.eks. billygter, uanset om bilen kommer forfra eller fra siden. Det gør gåturen med barnevognen langt mere sikker – både for dig og dit barn. Derudover har regnslaget et søjletryk på hele 10.000 mm, så det kan holde barn og barnevogn tør i både heldagsregn og kraftige byger. Derfor er dette regnslag perfekt til efteråret, hvor der er mange mørke og våde timer. Find vores praktiske regnslag her.
 • Sengesæt — Gør sovetiden mere behagelig med vores bløde sengesæt. Sengesættene er lavet af 100% bomuld, og er fri for skadelige stoffer. Find vores bløde sengesæt her.
 • Sikkerhedsgitter til brændeovn eller pejs — Mange har en brændeovn eller pejs, som de tænder op i, når temperaturerne falder. Hvis du er én af dem, vil vi anbefale dig at benytte et sikkerhedsgitter rundt om ildstedet, for at undgå, at dit barn kommer til skade. Vores BabyDan Flex sikkerhedsgitter er perfekt som brændeovnsgitter, da det findes i forskellige størrelser, så du nemt kan vælge et, der passer præcist til dit hjem. Læs mere om vores brændeovnsgitre her.
 • Skumgulve — Undgå kolde børnefusser med et skumgulv på børneværelset. Vi har mange forskellige farver at vælge imellem, så du både kan køre den helt enkelte og ensfarvede stil eller mixe & matche, så du kan dekorere med mange farver på værelset. Find vores bløde skumgulve her.

Vi håber at du og din familie får et rigtig hyggeligt efterår!

keyboard_arrow_up