Vi sælger ikke til private. I stedet henviser vi til vores forhandlere.

Potte med skyllelyd

Er pottetræning en udfordring for dit barn? Leg bleen af med vores potte med rigtig skyllelyd, der gør skiftet fra ble til toilet nemmere og sjovere. Det er nemlig et toilet i børnehøjde, så det bliver sjovt og trygt for dit barn at lære at bruge toilettet 🚽🧻

Gør pottetræning sjov og sikker

Pottetræning skal være sjovt, så dit barn har lyst til at smide bleen. Med vores potte med skyllelyd kan du gøre pottetræningen let som en leg.

Potten både ligner og lyder som et rigtigt voksentoilet og har plads til toiletpapir på bagsiden. Potten har også et toiletbræt, som barnet kan slå op og ned. Det giver barnet en fornemmelse af at gå på et voksentoilet, ligesom mor og far. På den måde bliver pottetræningen både sjov og lærerig. Potten er meget hygiejnisk og rengøringsvenlig, da dens separate skål gør den nem at tømme og rengøre efter brug.

Pottens skridsikre bund giver barnet en sikker oplevelse, fordi potten ikke kan glide væk under ham eller hende.Husk at købe to AAA+ batterier - de følger nemlig ikke med.

Se potten her

”Med det lille toilet med potte fra BabyDan, har pottetræningen med vores datter været en hel del lettere. Gry har syntes at det er sejt, at være på potte, fordi det ligner de voksnes toilet, og har fornemmelsen af, at kunne skylle ud ligesom det rigtige.

Det har betydet, at det har været en leg at øve pottetræningen med Gry. Ligeledes har skridtet til det store toilet været en nem overgang, og noget der er sket hurtigt, da Gry på forhånd har haft nemt ved at relatere dette til potten, og har haft fuld bevidsthed om, hvordan det rigtige toilet skal bruges.”

- Julie Bindzus Gammelholm, mor til Gry

Få succes med pottetræningen med et toilet i børnehøjde

Tryghed er nøgleordet, hvis du vil have succes med pottetræningen. Vores potte med skyllelyd kan være med til at gøre pottetræningen til en succes, fordi det er et toilet i børnehøjde.

De fleste børn er meget interesseret i det store toilet, hvilket kan lede til druknede toiletruller, vatpinde, tandbørster, m.m. Nogle børn er dog mere utrygge ved voksentoilettet, fordi det virker meget stort for dem. De kan f.eks. være bange for, at falde ned i toilettet, eller bliver skræmt af den høje skyllelyd, når man trækker ud. Når toilettet kommer ned i størrelsen, bliver det mindre skræmmende - og det er sjovt at have et toilet magen til mors og fars.

Det er helt afgørende for pottetræningen, at barnet er tryg ved situationen, for jo mere tryg han eller hun er, jo nemmere og hurtigere forløber pottetræningen og vejen til voksentoilettet. Vores pottes mange funktioner gør det sjovt for barnet at bruge, og når barnet har det sjovt og pottetræningen føles som en leg, lærer dit barn hurtigt at blive tryg ved og super god til at bruge potten. Børn lærer nemlig bedst gennem leg, og hvilket netop er pottens formål.

Det er meget forskelligt, hvor lang tid en pottetræning tager, for det er vidt forskelligt, hvor hurtigt børn bliver trygge ved processen. Nogle børn synes, at det er spændende og sjovt, mens andre er mere tilbageholdende ved tanken om at skulle smide bleen. Derfor er det meget vigtigt, at du er tålmodig og respekterer dit barns grænser under pottetræningen. Vi håber at vores potte med skyllelyd kan være med til at gøre pottetræningen til en god og tryg oplevelse for både dig og dit barn.

Se vores potte med skyllelyd her

keyboard_arrow_up