Vi sælger ikke til private. I stedet henviser vi til vores forhandlere.

Sikkerhedsgitter som rumdeler

Opdel et rum med et sikkerhedsgitter

Et sikkerhedsgitter er en rigtig god hjælp til at børnesikre dit hjem, når han eller hun begynder at kravle rundt på egen hånd. Nogle sikkerhedsgitre kan bruges som rumdelere, så du kan afskærme dit barn fra specifikke områder i hjemmet.

Det kan f.eks. være smart, hvis du gerne vil afskærme en del af dit køkken, stue eller entré. Så kan den lille være i den børnesikrede del af rummet, mens du let kan passere sikkerhedsgitteret og være med på begge sider af det.

Læs med og bliv klogere på, hvilke sikkerhedsgitre, du kan bruge som rumdelere og hvordan.

Hvilke sikkerhedsgitre kan bruges som rumdelere?

Når du vil bruge et sikkerhedsgitter som rumdeler, skal du benytte et vægmonteret sikkerhedsgitter. Det skyldes, at de vægmonterede sikkerhedsgitre er egnede til at blive forlænget og dække et bredt område. Det kan et presmonteret sikkerhedsgitter ikke, da presset ikke er stærkt nok, når gitteret skal kunne dække en længere strækning.

Alle BabyDan Flex og BabyDan OLAF sikkerhedsgitre er perfekte som rumdelere. De kan købes i forskellige længder, og du kan tilkøbe ekstra forlængere som kan øge gitteres længde, lige så meget, som du har behov for.

Sikkerhedsgitrene og forlængerne er meget fleksible og kan vinkles, så de passer lige præcis til dit hjem og behov. På den måde er der uendeligt mange måder at bruge gitrene på, så du kan helt sikkert finde et, der kan bruges som en rumdeler i dit hjem.

Se alle BabyDan OLAF og BabyDan Flex sikkerhedsgitre


Hvorfor bruge et sikkerhedsgitter som rumdeler?

Med et sikkerhedsgitter som rumdeler, kan du skabe børnesikre områder, mens I alle stadig kan se og høre hinanden – uanset hvilken side af gitteret, I opholder jer på.

Hvis du har et åbent køkkenalrum, kan det være en god idé at afskærme dit barn fra selve køkkenet. På den måde kan du sagtens lave mad uden at skulle bekymre dig om, hvor dit barn er og hvilke køkkenskabe, han eller hun nu er i gang med at tømme. Samtidigt kan du let holde øje med dit barn på den anden side af gitteret.

Det kan også være en fordel at have et sikkerhedsgitter som rumdeler i stuen. Så kan du holde de små pilfingre væk fra tv'et og ledningerne samt stuens reoler og skabe, hvor der kan være mange spændende ting på hylderne og i skufferne, som dit barn ikke skal have fingrene i. 

Du kan også bruge et sikkerhedsgitter som rumdeler foran entréen. På den måde kan du holde dit barn på sikker afstand fra hoveddøren eller gangen, hvor der også kan være mange ting, som ikke er for små børn. Det er f.eks. ikke så sjovt, hvis dit barn får fat på de beskidte sko.

keyboard_arrow_up