BabyDan Perfect Close Sikkerhedsgitter

Det kan indimellem være svært at følge med, når de små begynder at bevæge sig rundt i hjemmet på egen hånd. Med et BabyDan Perfect Close sikkerhedsgitter kan du skabe sikre områder, hvor børnene kan gå på opdagelse og udforske hjemmet

Den børnesikrede dobbeltlås gør, at du kan smække gitteret i for at lukke og låse det, når du har travlt - endda helt uden klikkende metallyde, på grund af den indbyggede Silent Close-funktion. BabyDan Perfect Close sikkerhedsgitteret er presmonteret, hvilket betyder, at du undgår at bore huller i vægge og dørkarme, når det skal monteres. Gitteret passer både til døråbninger og trapper, og kan åbnes fra begge sider med én hånd.

Nemt og lydløst at smække med den børnesikrede dobbeltlås 

Sikkerhedsgitteret har en børnesikret dobbeltlås, som gør, at du kan smække gitteret i for at lukke det, når du har travlt. Du kan endda smække gitteret helt uden klikkende metallyde

Kan åbnes fra begge sider med én hånd

Lågen kan let åbnes med én hånd fra begge sider. Tryk knappen på håndtaget ind og løft op i håndtaget. Løft herefter op i selve gitteret. Du kan nu åbne det begge veje.

Undgå huller i væggen eller dørkarmen

Gitteret er presmonteret, hvilket betyder at det nemt kan sættes op, uden at der skal laves huller i vægge eller dørkarme. Du placerer det blot i den ønskede åbning og spænder det til. 

Nemt at sætte op med videoguides 

Når du køber et BabyDan sikkerhedsgitter får du en kode med til vores app Onbox. Her kan du finde udførlige vejledningsvideoer til opsætning af alle vores gitre. Vejledningerne er nemme at følge og guider dig gennem opsætningen trin for trin, i dit helt eget tempo.

Sikkerhed i enhver detalje

Hos BabyDan er vores primære fokus sikkerhed. Derfor har vi integreret mange forskellige sikkerheds-features i alle vores gitre - både synlige og "usynlige". 

  1. Børn smager på alt - også et sikkerhedsgitter. Derfor er vores metalgitre pulverlakeret med Polyethylene, hvilket betyder, at det er helt ufarligt for dit barn at putte dem i munden. BabyDan Perfect Close-gitteret er lavet af metal og kan fås i hvid.
     
  2. Alle vores sikkerhedsgitre er produceret i Danmark og overholder den europæiske sikkerhedsstandard EN 1930:2011. BabyDan Perfect Close-gitteret er testet og godkendt af TÜV SÜD.
keyboard_arrow_up