Sikkerhedsgitre til trappens bund

Børnesikring af trappens bund

Trapper er ikke for små børn, og derfor er det meget vigtigt, at du sørger for, at dit barn ikke har adgang til trappen.

Du kan bruge et sikkerhedsgitter til at børnesikre trappen og forhindre ulykker som for eksempel faldulykker. Med et sikkerhedsgitter har voksne let adgang til trappen, mens de små holdes på sikker afstand.

Her får du en guide til, hvordan du vælger det helt rigtige sikkerhedsgitter til trappens bund.

Hvorfor er det vigtigt med et sikkerhedsgitter ved trappens bund?

Hvis I har en trappe i hjemmet, er det meget vigtigt at du sikrer dig, at dit barn ikke kan få adgang til trappen og risikere at falde ned af den. Det er derfor vigtigt at montere et sikkerhedsgitter på trappens bund, så du forhindrer potentielle faldulykker.

Du kan bruge et sikkerhedsgitter til stort set alle slags trapper, uanset hvor bred eller smal den er. Har trappen runde balustre eller vil du ikke bore huller i dem? Intet problem! Du kan sagtens montere et sikkerhedsgitter på balustre ved at bruge BabyDan trappeadapter.

Se alle sikkerhedsgitre til trappens bund 

Sikkerhed hele vejen rundt

Alle BabyDan sikkerhedsgitre er helt fri for sundhedsskadelige stoffer. Så uanset hvilket gitter du vælger, kan du være helt tryg ved at bruge det.

Derfor kan dit barn sagtens sutte på dem uden at få kemikalier og andre uønskede stoffer ind i kroppen.

Om BabyDan

 

Hvilken type sikkerhedsgitter kan man bruge?

Du kan bruge både presmonterede og vægmonterede sikkerhedsgitre til en trappebund. Den ene slags er ikke mere sikker end den anden, så valget afhænger af, hvilken type sikkerhedsgitter du foretrækker.

Et presmonteret sikkerhedsgitter kan være det oplagte valg, hvis du for eksempel bor til leje. Så undgår du nemlig at bore i balustre eller væggen.

Hvis der ikke er problemer med at bore huller i balustre eller væggen, kan et vægmonteret sikkerhedsgitter være en god løsning.

Du skal huske at vælge et sikkerhedsgitter, som er beregnet til brug ved trappens bund. Der er nemlig forskel på, om et sikkerhedsgitter skal monteres i en dør, ved trappens top, ved trappens bund, rundt om en brændeovn eller igennem et rum som en rumdeler.

Når du vælger et sikkerhedsgitter, som er lavet til formålet, opnår du størst mulig sikkerhed for dit barn.

Lær mere om presmonterede og vægmonterede gitre

Husk trappens top!

Husk også at montere et sikkerhedsgitter ved trappens top. Så er dit barn helt afskærmet fra trappen, og hele trappen er blevet børnesikret.

Når du skal vælge et sikkerhedsgitter til trappens top, anbefaler vi, at du vælger et vægmonteret sikkerhedsgitter.

Lær mere om sikkerhedsgitre til trappens top

Husk at måle!

Inden du vælger sikkerhedsgitter, skal du altid huske at måle den åbning (det vi kalder ”åbningsmålet”), som gitteret skal dække. Så er du nemlig helt sikker på, at det passer. Det sikrer også, at du kan montere det korrekt, så det passer bedst muligt på dit barn.

Når du skal montere et sikkerhedsgitter ved trappens top, skal du måle afstanden mellem væggene eller balustrene.

Hvis du ikke kan bore huller i trappens balustre, kan du bruge BabyDan trappeadapter. Så kan du let og sikkert montere dit sikkerhedsgitter uden at skulle lave huller i balustrene.

Tip: Gør monteringen let med Onbox

Når du monterer dit sikkerhedsgitter er det enormt vigtigt, at du følger vejledningen. Så er du nemlig sikker på, at gitteret monteres korrekt og opfylder sikkerhedsstandarderne. Samtidigt undgår du, at der kan opstå en potentielt farlig situation.

Vi synes, at det skal være så let som overhovedet muligt for dig at montere dit sikkerhedsgitter korrekt. Derfor har vi udviklet vores egen app Onbox, som giver dig trin-for-trin videoer, der guider dig igennem monteringen.

Du kan downloade Onbox gratis i App Store og Google Play.

Læs mere om Onbox

keyboard_arrow_up