Sikkerhedsgitre til trappens top

Børnesikring af trappens top

Trapper er ikke for børn, og derfor er det enormt vigtigt, at du sørger for, at dit barn ikke har adgang til trappen. Trappens top er især forbundet med uheld som faldulykker.

Men med et sikkerhedsgitter kan du børnesikre trappen og forhindre ulykker. Så kan voksne let få adgang til trappen, mens de små holdes på sikker afstand.

Læs med her og få en guide til, hvordan du vælger det helt rigtige sikkerhedsgitter til trappetoppen.

Se alle sikkerhedsgitre til trappens top 

Hvorfor er det vigtigt med et sikkerhedsgitter ved trappens top?

Hvis I har en trappe i hjemmet, er det meget vigtigt at du sikrer dig, at dit barn ikke kan få adgang til trappen og risikere at falde ned af den. Derfor er det så vigtigt at montere et sikkerhedsgitter på trappens top, så du forhindrer potentielle faldulykker.

Du kan bruge et sikkerhedsgitter til stort set alle slags trapper, uanset hvor bred eller smal den er. Hvis trappen har runde balustre, kan du også sagtens montere et sikkerhedsgitter ved at bruge BabyDan trappeadapter.

 

Sikkerhed hele vejen rundt

Du kan være helt sikker på, at BabyDan sikkerhedsgitre ikke indeholder nogen former for sundhedsskadelige stoffer.

Alle BabyDan sikkerhedsgitre er faktisk så sikre, at dit barn sagtens kan sutte på dem uden at få kemikalier og andre uønskede stoffer ind i kroppen.

Om BabyDan

 

Hvilken type sikkerhedsgitter kan man bruge?

Vi anbefaler, at du bruger et vægmonteret sikkerhedsgitter til trappens top.

Presmonterede sikkerhedsgitre er godkendt af internationale testinstitutter til brug på trappens top, men for at opnå bedst mulig sikkerhed for dit barn anbefaler vi i BabyDan de vægmonterede sikkerhedsgitre. De er nemlig skruet ind i væggen eller balustrene, mens presmonterede er monteret i pres mellem væggene eller balustrene.

Du skal også huske at vælge et sikkerhedsgitter, som er beregnet til brug på trappens top. Der er nemlig forskel på, om et sikkerhedsgitter skal monteres i en dør, ved trappens top, ved trappens bund, rundt om en brændeovn eller igennem et rum som en rumdeler.

Når du vælger et sikkerhedsgitter, som er lavet til formålet, opnår du størst mulig sikkerhed for dit barn.

Lær mere om de to typer sikkerhedsgitre

 

Husk trappens bund!

Husk også at montere et sikkerhedsgitter ved trappens bund, så dit barn ikke har adgang til trappen nede fra.

På den måde er dit barn helt afskærmet fra trappen, så hele trappen er børnesikret. Her kan du bruge både presmonterede og vægmonterede gitre.

Lær mere om sikkerhedsgitre til trappens bund

Husk at måle!

Inden du vælger sikkerhedsgitter, skal du altid huske at måle den åbning (det vi kalder ”åbningsmålet”), som gitteret skal dække. Så er du nemlig helt sikker på, at det passer. Det sikrer også, at du kan montere det korrekt, så det passer bedst muligt på dit barn.

Når du skal montere et sikkerhedsgitter ved trappens top, skal du måle afstanden mellem væggene eller balustrene.

Hvis du ikke kan bore huller i trappens balustre, kan du bruge BabyDan trappeadapter. Så kan du let og sikkert montere dit sikkerhedsgitter uden at skulle lave huller i balustrene.

Tip: Gør monteringen let med Onbox

Når du monterer dit sikkerhedsgitter er det utrolig vigtigt, at du følger vejledningen. Så er du nemlig sikker på, at gitteret opfylder sikkerhedsstandarderne. Samtidigt undgår du, at der kan opstå en potentielt farlig situation.

Vi vil gerne gøre det let som overhovedet muligt for dig at montere dit sikkerhedsgitter korrekt. Derfor har vi udviklet vores egen app Onbox, som giver dig trin-for-trin videoer, der guider dig igennem monteringen.

Du kan downloade Onbox gratis i App Store og Google Play.

Læs mere om Onbox

keyboard_arrow_up