BabyDan Sikkerhedsprodukter

Hos BabyDan er vores primære fokus sikkerhed. Vi ved, at der følger nok af bekymringer med, når man bliver forældre, og derfor gør vi altid vores bedste for, at det er nemt og overskueligt at børnesikre hjemmet. Vi har skabt en række smarte sikkerhedsprodukter, så du kan sænke skuldrene og med lethed gøre dit hjem trygt for de små pilfingre.

Så snart dit barn begynder at kravle, er det tid til at børnesikre hjemmet de steder, hvor barnet kan komme til skade. I en travl hverdag kan det være svært at huske alle forholdsregler, og derfor er børnesikringer en fantastisk hjælp til at gøre hjemmet mere børnevenligt. De afskærer barnet fra at få adgang til det, som ikke er sikkert for små fingre. På den måde hjælper børnesikringerne dig med at passe på dit barn, så du ikke behøver at være på vagt hele tiden. Du kan få børnesikringer til stikkontakter, skuffer, døre, vinduer og mange andre områder.

BabyDan Anti-Tip Møbelstrop


Du kan forhindre dine møbler i at tippe ved at montere en møbelforankring, som spænder møblet fast til væggen. Stroppen kan monteres på møblet og på væggen med skruer.

BabyDan Dobbeltlågelås


Med skydedørslåsen kan du børnesikre skydedøre og køleskabe med dobbeltlåger, så børnene ikke får fingrene i klemme. Låsen passer til låger fra 55 mm til 140 mm og er let at montere.

BabyDan Easy Fix Sikkerhedslås


Undgå at børnene får fingrene i klemme. Sikkerhedslåsen er simpel at bruge og kan kun åbnes af voksne. Den kan monteres med stærk selvklæbende tape og passer til de fleste skuffer og skabe.

BabyDan Fingerbeskytter


Undgå at dit barn får fingrene i klemme, ved at bruge en fingerbeskytter på døren. Den kan sættes på dørhåndtaget, når du ikke bruger den. Den er lavet til dørtykkelser på 35 - 40 mm.

BabyDan Hjørnebeskytter, brun


Hjørnebeskytterens afrundede yderside forebygger, at dit barn slår sig, hvis han eller hun løber ind i skarpe kanter på borde og reoler. Den monteres med selvklæbende tape.

BabyDan Hjørnebeskytter, hvid


Hjørnebeskytterens afrundede yderside forebygger, at dit barn slår sig, hvis han eller hun løber ind i skarpe kanter på borde og reoler. Den monteres med selvklæbende tape.

BabyDan KeyGuard


Undgå at dit barn låser sig inde. KeyGuard sættes på nøglen og drejes uden at nøglen inden i drejer med. Den dobbelte låsemekanisme gør, at du nemt kan bruge låsen ved at trykke den ind og dreje.

BabyDan Komfurskærm


Undgå at dit barn brænder fingrene eller kommer i kontakt med varme overflader og kogende gryder. Komfurskærmen er nem at sætte på og kan tilpasses til dit specifikke komfur.

BabyDan Kontaktsikring


Med kontaktsikringen kan du reducere risikoen for, at dit barn stikker fingrene i stikkontakten og får stød. Den dækker stikkontakten og er let at montere og fjerne, når du skal bruge stikket.

BabyDan Køleskabslås


Børn elsker ofte at åbne skabe og skuffer, og har måske fundet ud af at køleskabet er spændende. Undgå at maden bliver dårlig eller lander på gulvet med en sikkerhedslås til køleskabet eller fryseren.

BabyDan Magnetlås


Gør skuffer og skabe sikre med en magnetlås. Den monteres indvendigt i møblet med selvklæbende tape, og er usynlig udefra. Der følger en magnetnøgle og en praktisk holder med.

BabyDan Multilås, hvid


Multilåsen kan bruges til at børnesikre skuffer, skabe, køleskabe, toiletter, osv. Stroppen er fleksibel og kan justeres i længden, så du kan montere den på mange forskellige måder.

BabyDan Multilås, sort


Multilåsen kan bruges til at børnesikre skuffer, skabe, køleskabe, toiletter, osv. Stroppen er fleksibel og kan justeres i længden, så du kan montere den på mange forskellige måder.

BabyDan Skabslås


Gør skuffer og skabe sikre med skabslåsen. Den kan slås fra, når den ikke skal bruges, og låser automatisk, når møblet lukkes. Den kan monteres i næsten alle typer skuffer og skabe.

BabyDan Skydedørslås


Du kan forhindre dit barn i at åbne skydedøre med skydedørslåsen. Den monteres med den medfølgende dobbeltklæbende tape, og kan nemt fjernes ved behov.

BabyDan To-Vejsstop


Undgå at dit barn får fingrene i klemme med To-Vejsstop til døren. Du kan udløse dørstopperen ved at træde på den ene side afhængigt af, hvilken vej du vil åbne eller lukke døren.

BabyDan TV Safety Strap


Undgå at dit fjernsyn tipper og vælter, når dit barn leger i nærheden, ved at sætte det fast med sikkerhedsstropper. Stropperne er monteret på fjernsynet og møbler eller væg med skruer.

BabyDan Vindueslås


Gør vinduerne børnesikre med en vindueslås, som forhindrer faldulykker og samtidig giver mulighed for udluftning i hjemmet. Låsen passer til trævinduer og vertikale skydevinduer.

keyboard_arrow_up