Blog

Blogindlæg

Her finder du et overblik over alle vores blogindlæg. Med vores blogindlæg kan du blive klogere på vores produkter, hvordan du kan børnesikre dit hjem og meget, meget mere. God læselyst!

Babynest - Alt du bør vide

15 apr 2021

Der findes så meget forskelligt babyudstyr, at det kan være en hel jungle som forældre at finde rundt i hvad man egentlig har brug for og ikke mindst hvornår man har behov for det pågældende babyudstyr.

Læs mere

Sådan vælger du hundegitter

31 aug 2020

Vil du adskille dit barn fra din hund eller er der rum, som din hund ikke må komme ind i? Det kan du nemt gøre med et hundegitter. Du kan også bruge et hundegitter til at give hunden sit eget område.

Læs mere

Nyhed: Ammeindlæg by BabyDan

18 aug 2020

Aldrig mere mælkepletter på tøjet med vores nye ammeindlæg! De er ultra absorberende, super tynde og behagelige mod huden. Du kan få dem i sort og hvid, så du har til både dine lyse og dine mørke BH’er.

Læs mere

Tilbehør til sikkerhedsgitter

13 aug 2020

Med tilbehør til dit sikkerhedsgitter kan du tilpasse gitteret til lige præcis dit hjem. Brug tilbehør så gitteret kan monteres på en trappe, baluster eller stolpe. Bliv klogere på de mange muligheder her.

Læs mere

Sikkerhedsgitter som rumdeler

11 aug 2020

Brug et sikkerhedsgitter som rumdeler, så du kan afskærme dit barn fra eksempelvis et område i stuen eller køkkenet. Det er en nem måde at lave et børnesikkert område i hjemmet.

Læs mere

Hvordan forlænger man et sikkerhedsgitter?

06 aug 2020

Skal du bruge dit sikkerhedsgitter et andet sted i hjemmet eller skal I flytte? Så har du måske brug for at forlænge dit sikkerhedsgitter. Det kan du sagtens gøre – læs med her og lær hvordan.

Læs mere

Sikkerhedsgitter til trappens bund

30 jul 2020

Er dit barn så småt begyndt at kravle rundt på egen hånd? Så er det på tide at børnesikre trappen. Lær mere om, hvordan du finder det helt rigtige sikkerhedsgitter til trappens bund.

Læs mere

Sikkerhedsgitter til trappens top

30 jul 2020

Leder du efter et sikkerhedsgitter til trappens top? Her kan du blive klogere på, hvordan du vælger det rigtige sikkerhedsgitter, så du kan passe godt på dit barn. God læselyst!

Læs mere

Sikkerhedsgitter til dør

28 jul 2020

Overvejer du at bruge et sikkerhedsgitter i en af hjemmets døre? Her kan du læse mere om, hvorfor det er vigtigt, hvordan du vælger det rigtige, og hvad du ellers skal være opmærksom på.

Læs mere

Hvilke typer sikkerhedsgitre findes der?

23 jul 2020

Hvilke typer sikkerhedsgitre findes der og hvad er egentlig fordelene og ulemperne for hver type? Få svaret her og læs vores guide til, hvilken type gitter, der passer bedst til dig

Læs mere

Sådan vælger du sikkerhedsgitter

10 jul 2020

Leder du efter et sikkerhedsgitter, men har mistet overblikket? Fortvivl ej, her får du en guide til, hvordan du finder det helt rigtige sikkerhedsgitter til dig og dine behov.

Læs mere

Sikker ferie med børn

24 jun 2020

Skal din lille guldklump med på ferie? Der er mange ting, du skal tage højde for, når du skal på ferie med dit barn. Derfor har vi samlet nogle af vores bedste råd til en sikker familieferie her.

Læs mere

Angel: 3 møbler i 1

19 jun 2020

Skal du på ferie med dit barn eller er pladsen i hjemmet trang? Så er Angel sættet helt ideelt til dig, for her får du tre møbler i ét produkt, som du nemt kan folde sammen. Læs mere om, hvordan du får mest ud af Angel.

Læs mere

Sådan børnesikrer du dit hjem

25 maj 2020

Det kan virke uoverskueligt, når hjemmet skal børnesikres. Hvor er det vigtigst at have sikkerhedsprodukter, og hvornår skal man begynde at bruge dem? Vi guider dig igennem junglen af børnesikringer.

Læs mere

Nyhed: Potte med skyllelyd

21 maj 2020

Få succes med pottetræningen med vores nyhed! Potten ligner og lyder som et voksentoilet og gør pottetræning til en tryg, sjov og sikker oplevelse for både dig og dit barn.

Læs mere

Nyhed: Sikkerhedsprodukter i Cradle to Cradle emballage

18 maj 2020

Tag godt imod vores helt nye serie af sikkerhedslåse og andre små sikkerhedsprodukter, som er udviklet med fokus på bæredygtighed og sikkerhed.

Læs mere
keyboard_arrow_up