Blog

Blogindlæg

Her har du oversigten over alle vores blogindlæg. I vores blogindlæg kan du lære mere om vores produkter, blive klogere på børnesikring i hjemmet og meget, meget mere. God læselyst!

Sådan vælger du sikkerhedsgitter

10 jul 2020

Leder du efter et sikkerhedsgitter, men har mistet overblikket? Fortvivl ej, her får du en guide til, hvordan du finder det helt rigtige sikkerhedsgitter til dig og dine behov.

Læs mere her

Sikker ferie med børn

24 jun 2020

Skal din lille guldklump med på ferie? Der er mange ting, du skal tage højde for, når du skal på ferie med dit barn. Derfor har vi samlet nogle af vores bedste råd til en sikker familieferie her.

Læs mere her

Angel: 3 møbler i 1

19 jun 2020

Skal du på ferie med dit barn eller er pladsen i hjemmet trang? Så er Angel sættet helt ideelt til dig, for her får du tre møbler i ét produkt, som du nemt kan folde sammen. Læs mere om, hvordan du får mest ud af Angel.

Læs mere her

Sådan børnesikrer du dit hjem

25 maj 2020

Det kan virke uoverskueligt, når hjemmet skal børnesikres. Hvor er det vigtigst at have sikkerhedsprodukter, og hvornår skal man begynde at bruge dem? Vi guider dig igennem junglen af børnesikringer.

Læs mere her

Nyhed: Potte med skyllelyd

21 maj 2020

Få succes med pottetræningen med vores nyhed! Potten ligner og lyder som et voksentoilet og gør pottetræning til en tryg, sjov og sikker oplevelse for både dig og dit barn.

Læs mere her

Nyhed: Cradle to Cradle sikkerhedsprodukter

18 maj 2020

Tag godt imod vores helt nye serie af sikkerhedslåse og andre små sikkerhedsprodukter, som er udviklet med fokus på bæredygtighed og sikkerhed.

Læs mere her
keyboard_arrow_up