BD Plast

Plastvirksomheden BD Plast blev grundlagt i 2015 og er en del af BabyDan koncernen. BD Plast skal gøre BabyDan selvforsynende inden for produktion af plastdele til BabyDans sikkerhedsgitre og små sikkerhedsprodukter. Det er nemlig BabyDans ambition at blive så selvforsynende som muligt, for at kunne skabe en miljøvenlig produktion.

Produktion 24/7

Vi producerer i 99 timer om ugen døgnet rundt

calendar-3

320 multilåse

Vi kan i gennemsnit producere 320 poser BabyDan multilåse med 2 multilåse i hver i timen

tools-hammer-hold

1300 hjørnebeskyttere

Vi kan i gennemsnit producere 1300 BabyDan hjørnebeskyttere i timen

power-tools-wood-cutter-1

Genanvendelse

Vi genbruger og genanvender 97% af plast i produktionen

ecology-globe-hand

Robotstyret

Størstedelen af vores montage- og produktionsmaskinerne er robotstyrede

robot

Grøn i alle led

Vi bruger kun grøn energi fra danske vindmøller

ecology-globe-house

Hvordan producerer BD Plast?

Fabrikken har optimerede faciliteter og de nyeste robotstyrede produktionsmaskiner til støbning af små plastkomponenter og sikkerhedsprodukter.

Det kan være svært at forstå, hvad det helt præcist er. Men forestil dig masser af store vaffeljern, som har forme til små plastdele i stedet for forme til hjertevafler. Det kan være eksempelvis håndtaget på et BabyDan sikkerhedsgitter eller vores BabyDan multilås.

Når de forskellige dele er formet, skal de sættes sammen til for eksempel BabyDan Multilåsen. Den opgave klarer nogle af de mange robotter. Hver robot har sin egen opgave og det kan være alt lige fra at sætte flere plastkomponenter sammen til at teste, om fjedrene i for eksempel BabyDan multilåsen virker.

 

Operation Clean Sweep partner

BD Plast vil gerne gå forrest og gøre en ekstra indsats for at undgå, at plast ender i havet og i naturen. Derfor er vi Operation Clean Sweep-partner sammen med blandt andre LEGO koncernen, Salling Plast og VELUX.

Som partner er BD Plast forpligtet til at undgå spild af plast og at uddanne medarbejdere til altid at forebygge, opsamle, rengøre og bortskaffe spildt plast.

På den måde er det en forpligtelse til at arbejde mod nul spild af plast. Det betyder, at BD Plast hver dag sørger for, at alle plastrester genanvendes og at intet plast fra produktionen ender i naturen eller verdenshavene.

Operation Clean Sweep er et internationalt initiativ, som har til formål at bekæmpe at spild af plast fra produktionsvirksomheder ender i naturen. Initiativet er plastbranchens eget svar på, hvordan plastproduktion kan undgå at være en kilde til forurening.

Lær mere om Operation Clean Sweep

Bionedbrydelige sikkerhedsprodukter

Bæredygtighed er nemlig mindst lige så vigtig for BD Plast, som det er for BabyDan. Som en del af BabyDan koncernen overholder og bidrager BD Plast til BabyDans arbejde med miljømål og minimering af påvirkning af miljøet.

Derfor er det BD Plast, som laver BabyDans bionedbrydelige hjørnebeskytter og sikkerhedslåse. I BD Plast arbejder vi hver dag på at udvikle plast, som er så bionedbrydelig og genanvendelig som muligt – og som stadig opfylder vores strenge krav om at være den mest sikre løsning til dit barn.

Læs mere om BabyDans bionedbrydelige nyheder

keyboard_arrow_up