BabyDan Sikkerhedsgitre

Hos BabyDan er vores primære fokus sikkerhed. Der følger nok af bekymringer med, når man bliver forældre, og derfor gør vi altid vores bedste for, at det skal være så nemt og overskueligt som muligt, at børnesikre sit hjem. Vi har derfor skabt en række praktiske og smarte sikkerhedsgitre, så du med lethed kan skabe sikre områder i hjemmet og gøre hverdagen tryg for de små pilfingre.

Børn er nysgerrige efter at udforske omgivelserne, og når der er fuld fart over feltet, kan det være nærmest umuligt at undgå småulykker i hjemmet. Med et sikkerhedsgitter, kan du skabe børnesikre områder i hjemmet. Et sikkerhedsgitter kan bl.a. forhindre barnet i at falde ned ad trappen, brænde sig på brændeovnen eller komme ind i rum, som ikke er egnet til små størrelser. Du kan også afgrænse dele af et rum, så du har styr på, hvor barnet er, mens du ordner vasketøj eller laver mad.

Hver familie og hjem har forskellige, individuelle behov. Derfor har vi lavet vores sikkerhedsgitre til forskellige formål og steder i hjemmet, og i forskellige farver, materialer og designs. Det er nemlig vigtigt, at du får et sikkerhedsgitter, som passer lige præcis til dine behov, så du har de bedste forudsætninger for at passe på dit barn.

BabyDan Sikkerhedsgitre

Klik på billederne herunder for at læse mere om de forskellige gitre:

BabyDan EBBA Sikkerhedsgitter


EBBA sikkerhedsgitteret er vægmonteret og et perfekt valg til at afskærme trappen. Gitteret er lavet af metal og fås i hvid og sort. De ultra fleksible vægbeslag gør, at det både kan monteres indeni og udenpå dørkarmen - selv i en skrå vinkel.

BabyDan Flex Sikkerhedsgitter


Flex sikkerhedsgitteret er vægmonteret og rigtig godt til at lave børnevenlige områder i hjemmet. Gitteret er lavet af metal og fås i hvid og sort. Det fleksible system, gør at du kan tilpasse gitteret med præcist de sektioner, du har brug for.

BabyDan Guard Me Sikkerhedsgitter

Guard Me sikkerhedsgitteret er vægmonteret og en super praktisk måde, at børnesikre dit hjem på. Gitteret er lavet af plast og fås i sort og hvid. Gitterets automatisk folde-mekanisme folder det sammen, når du slipper lågen.

BabyDan Multidan Sikkerhedsgitter i træ

Multidan sikkerhedsgitteret er vægmonteret og perfekt at lave børnevenlige områder i hjemmet. Gitteret er lavet af træ. Det er det perfekte valg, hvis du vil have et gitter, som er nemt at fjerne igen, hvis du ikke har brug for det, f.eks. under støvsugningen.

BabyDan OLAF Pentagon Kravlegård

OLAF Pentagon kravlegården er en super måde at lave et sikkert sted, hvor dit barn trygt kan lege. Gitteret fås i hvid og sort, og er lavet af metal. Når dit barn ikke længere skal bruge en kravlegård, kan du nemt omdanne den til et sikkerhedsgitter.

BabyDan OLAF Rectangle Kravlegård

OLAF Rectangle kravlegården er en super måde at lave et sikkert sted, hvor dit barn trygt kan lege. Gitteret fås i sort og hvid, og er lavet af metal. Når dit barn ikke længere skal bruge en kravlegård, kan du nemt omdanne den til et sikkerhedsgitter.

BabyDan Perfect Close Sikkerhedsgitter

Perfect Close sikkerhedsgitteret er presmonteret og en super løsning til at børnesikre hjemmet. Gitteret fås i hvid, og er lavet af metal. Dobbeltlåsen gør, at du kan smække gitteret i for at lukke det, når du har travlt - endda helt uden klikkende metallyde.

BabyDan Premier Sikkerhedsgitter

Premier sikkerhedsgitteret er presmonteret og et smart og sikkert redskab til at lave børnevenlige områder i dit hjem. Gitteret fås i hvid, sort og sølv, og er lavet af metal. For at du kan være sikker på, at du har monteret sikkerhedsgitteret rigtigt, er der en indbygget sikkerhedsindikator.

BabyDan TORA Sikkerhedsgitter


TORA sikkerhedsgitteret er presmonteret og en super løsning til børnesikring af hjemmet. Gitteret er lavet af træ, og fås i sølv/natur. Den indbyggede sikkerhedsindikator viser, når gitteret er monteret korrekt. Du kan let passere gitteret, som kan åbnes fra begge sider med én hånd.

OBS. Listen over sikkerhedsgitre opdateres løbende

keyboard_arrow_up