Sponsorater

Det er en hjertesag

Hos BabyDan gør vi alt hvad vi kan for at skabe en tryg verden for familier og børn at vokse op i. Derfor støtter vi forskellige udvalgte foreninger og initiativer, som gør en stor indsats for børn, forældre og ikke mindst den planet, som også vores børns børn vil kalde deres hjem.

Sponsor for Legeheltene

Legeheltene er en del af Børneulykkesfonden og arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de mange tusinde børn mellem 1 og 14 år, som hvert år indlægges på danske sygehuse. BabyDan er stolt af at støtte Legeheltenes vigtige arbejde med produktdonationer til deres indsamlinger.

Læs mere om Legeheltene

Partner for engodstart.dk

Engodstart.dk er et digitalt univers til gravide og småbørnsfamilier og et produkt af samarbejdet mellem Mødrehjælpen og Egmont Fonden. Formålet med hjemmesiden er at skabe en god og troværdig vidensplatform for kommende og nybagte forældre, hvor de kan finde svar på mange af deres spørgsmål fra kvalificerede kilder. På den måde giver engodstart.dk den hjælp og støtte til forældre, som de har brug for, for at give deres børn en god start på livet og for at få en god start på livet som forældre.

Læs mere om engodstart.dk

Partner for Plastic Change

Plastic Change er en dansk miljøorganisation, som gør et stort indsats for at knække kurven for den stigende mængde plastikspild. Og netop det er også en hjertesag for os. Vi arbejder blandt andet med nye plasttyper, som er biobaserede, i vores produktudvikling. Desuden genbruger og genanvender vores datterselskab BD Plast, som producerer vores små sikkerhedsprodukter og plastdele til sikkerhedsgitrer, i dag 97% af plast i produktionen.

Læs mere om Plastic Change

Guldsponsor for Team Rynkeby Østjylland

Team Rynkeby er et cykelhold, som hvert år cykler til Paris, for at samle penge ind til Børnecancerfonden og Børnelungefonden, for at støtte børn med kritisk sygdom og deres familier. Hos BabyDan bakker vi som Guldsponsor op om Team Rynkeby Øsjyllands indsamling til Børnecancerfonden og deres livsvigtige arbejde for kræftramte børn og deres familier.

Læs mere om Team Rynkeby

keyboard_arrow_up