BabyDan Premier Sikkerhedsgitter

Tiden flyver, når man bliver forældre, og før du har set dig om, kan din baby kravle eller gå. Med et BabyDan Premier sikkerhedsgitter kan du lave sikre, børnevenlige områder i hjemmet, så den lille trygt kan lege og udforske, uden at du skal bekymre dig om trapper eller døre.

Der følger nok af bekymringer med, når man bliver forældre, og derfor mener vi, at det skal være nemt og overskueligt at børnesikre sit hjem. BabyDan Premier-gitteret er presmonteret, hvilket betyder at det nemt kan sættes op, uden at der skal laves huller i vægge eller dørkarme. Lågen kan desuden åbnes med én hånd fra begge sider, så det er nemt og hurtigt at passere, selvom du har hænderne fulde.

Undgå huller i væggen eller dørkarmen

Gitteret er presmonteret, hvilket betyder at det nemt kan sættes op, uden at der skal laves huller i vægge eller dørkarme. Du placerer det blot i den ønskede åbning og spænder det til. 

Kan åbnes fra begge sider med én hånd

Lågen kan let åbnes med én hånd fra begge sider. Tryk knappen på siden af håndtaget ind med tommelfingeren og løft op i håndtaget. Løft herefter op i selve gitteret. Du kan nu åbne det begge veje.

Tjek hurtigt om alt er, som det skal være

Den indbyggede sikkerhedsindikator gør det nemt at se, om gitteret er monteret rigtigt. Gitteret er korrekt spændt op, når man ikke længere kan se den røde sikkerhedsindikator ved håndtaget.

Passer til de fleste hjem

BabyDan Premier-gitteret passer rigtig godt til mange hjem, da det kan tilpasses mange forskellige mål. Gitteret kommer i 16 forskellige størrelser og passer til døråbninger, der måler fra 73,5 - 183 cm. Ønsker du at forkorte eller forlænge et gitter, kan du købe Reduce-A-Gate eller Extend-A-Gate kits. Alle dele i vores gitre kan genanvendes og udskiftes.  

Nemt at sætte op med videoguides 

Når du køber et BabyDan sikkerhedsgitter får du en kode med til vores app Onbox. Her kan du finde udførlige vejledningsvideoer til opsætning af alle vores gitre. Vejledningerne er nemme at følge og guider dig gennem opsætningen trin for trin, i dit helt eget tempo.

Sikkerhed i enhver detalje

Hos BabyDan er vores primære fokus sikkerhed. Derfor har vi integreret mange forskellige sikkerheds-features i alle vores gitre - både synlige og "usynlige". 

  1. Vi har f.eks. lavet et automatisk stop i gevindet på spindlerne (som gitrene monteres med), der sikrer at spindlen ikke kan skrues for langt ud af gitteret, og derved gøre det ustabilt. Du kan derfor være sikker på at gitteret vil bevare sin stabilitet.  
     
  2. Børn smager på alt - også et sikkerhedsgitter. Derfor er vores metalgitre pulverlakeret med Polyethylene, hvilket betyder, at det er helt ufarligt for dit barn at putte dem i munden. BabyDan Premier-gitteret er lavet af metal og kan fås i hvid, sort og sølv.
     
  3. Alle vores sikkerhedsgitre er produceret i Danmark og overholder den europæiske sikkerhedsstandard EN 1930:2011. BabyDan Premier-gitteret er testet og godkendt af TÜV SÜD.
keyboard_arrow_up